Δείτε Instagram stories μέσα από το Facebook app

20:50 4/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Το Facebook συνεχίζει να προσπαθεί να ενώσει τις εφαρμογές του, αυτή τη φορά φέροντας τις ιστορίες χρηστών του Instagram απευθείας στην εφαρμογή του Facebook, κάτι αναμενόμενο μετά από την ενσωμάτωση του Messenger στην εφαρμογή του Instagram

που είδαμε λίγες ημέρες πριν.

Ο @MattNavarra στο Twitter ανέβασε ένα screenshot που δείχνει την επερχόμενη επιλογή. Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να επιλέξουν αν θα θέλουν χρήστες της εφαρμογής Facebook να βλέπουν τις ιστορίες τους. Όπως βλέπουμε και στο screenshot, αυτό αφορά μόνο τους φίλους που έχετε στο Instagram και τα αντίστοιχα προφίλ τους στο Facebook και όχι γενικά σε όλους τους χρήστες. Επίσης, ακόμα και στο Facebook, θα εμφανίζεστε με το όνομα σας στο Instagram.

WTF?!

This is going to get confusing!

h/t @ec_wife pic.twitter.com/0jBU876NSL

— Matt Navarra (@MattNavarra) September 4, 2020

Λίγο μετά το ανέβασμα του εν λόγω post, μέλος του Facebook απάντησε και επιβεβαίωσε πως η νέα λειτουργία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο ελέγχου, οπότε αναμένουμε να τη δούμε σε μελλοντικό update των εφαρμογών. Επίσης, ο ίδιος σημείωσε πως η επιλογή σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών, οι οποίοι θα μπορούν να απενεργοποιήσουν την επιλογή αν το επιθυμούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα