Apple: Δύο μήνες πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό η παραγωγή των mmWave iPhone

10:01 3/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Με την πανδημία του COVID-19 να συνεχίζει να πλήττει αρκετές πόλεις και χώρες, η Apple φαίνεται να έχει μείνει πίσω κατά δύο μήνες στην παραγωγή των mmWave iPhone, βάση του δικού της προγράμματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nikkei, η Apple έχει ήδη ολοκληρώσει τα περισσότερα engineering verification test για τη σειρά

5G, αλλά εν έχει ολοκληρώσει ακόμα τα τεστ επαλήθευσης του σχεδιασμού και των προϊόντων, ώστε να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή των επερχόμενων μοντέλων.

Η εταιρεία είχε παραγγείλει αρχικά εξαρτήματα για περίπου 100 εκατομμύρια iPhone 12, αλλά τελικά μείωσε την παραγγελία στα 80 εκατομμύρια. Επιπλέον, για να γεμίσει το χαμένο έδαφος από την καθυστέρηση των νέων μοντέλων, η Apple πραγματοποίησε παραγγελία για την παραγωγή 45 εκατομμυρίων παλαιότερων μοντέλων.

Σύμφωνα με τις πηγές, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μοντέλα με mmWave και sub-6GHz τεχνολογίας 5G. Αυτό που καθυστερεί όμως είναι η παραγωγή των iPhone 12 με τεχνολογία mmWave, με την παραγωγή τους να βρίσκεται δύο μήνες πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό, ενώ τα sub-6GHz μοντέλα έχουν και αυτά ένα με ενάμιση μήνα καθυστέρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα