Ζητείται αγοραστής για τον Μπαλοτέλι

13:22 3/6/2014 - Πηγή: AEK365

Σε μια προσπάθεια ανανέωσης του ρόστερ και μείωσης των λειτουργικών εξόδων, η Μίλαν έχει βάλει πωλητήριο στο Μπαλοτέλι αλλά, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δεν έχει βρεθεί ομάδα που να θέλει να αγοράσει τον Ιταλό επιθετικό.
Ο χαρακτήρας του Μπαλοτέλι αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τις περισσότερες ομάδες και έτσι η Μίλαν μάταια περιμένει μια πρόταση περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Η Άρσεναλ αρνήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και το ίδιο έπραξαν και οι υπόλοιπες ομάδες μόλις πληροφορήθηκαν το ποσό πώλησης. Η μόνη ελπίδα, μέχρι στιγμής, της Μίλαν

είναι η Μονακό που δεν είναι τελείως αρνητική στο ενδεχόμενο αγοράς του Μπαλοτέλι.
Στην Μίλαν βασίζονται στην πώληση παικτών όπως ο Μπαλοτέλι προκειμένου να μπουν λεφτά στα ταμεία και να αποκτηθούν παίκτες όπως ο Αντέλ Τααράμπτ από την ΚΠΡ. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει η ομάδα του Μιλάνου να καταβάλει τα 6 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας.
Οι υπόλοιποι που βρίσκονται στη λίστα της Μίλαν είναι οι Αλέσιο Τσέρτσι, Χουάν Ιτούρμπε και Ντανιέλ Μπαζέλι αλλά για να γίνει κίνηση για την απόκτηση τους θα πρέπει πρώτα να πωληθεί ο Μπαλοτέλι

Keywords
Τυχαία Θέματα