«Ο Πραντέλι είναι προδότης»

12:37 3/6/2014 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα ο Τζουζέπε Ρόσι ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το Μουντιάλ και μια μέρα μετά ήταν η σειρά του παππού του να εξαπολύσει επίθεση κατά του Τσέζαρε Πραντέλι χαρακτηρίζοντας τον "προδότη".
Σε δηλώσεις του, ο παππούς του Ρόσι τόνισε: "Ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι ένας προδότης. Ο Πραντέλι έστησε μια φάρσα, κορόιδεψε και εξαπάτησε τον ανιψιό μου. Θα υποστηρίζω τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Μουντιάλ γιατί στην Ιταλία υπάρχουν προδότες.
Στεναχωρηθήκαμε πολύ γιατί δεν το περιμέναμε. Πριν από δυο χρόνια ο Πραντέλι

είχε πει καλά λόγια για το παιδί. Ο Πραντέλι δεν έχει το ανάστημα να κρίνει τον εγγονό μου.
Δεν μπορώ να πω περισσότερα, ξέρω πως ο εγγονός μου είναι καλά και δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Ο Πεπίτο είναι ένα παιδί που έχει προετοιμαστεί και βρίσκεται σε φόρμα, δεν άξιζε τέτοια μεταχείριση".
Ο Τζουζέπε Ρόσι είχε γράψει στο Twitter: "Όλοι λένε πως είμαι εκτός φόρμας: ρωτήστε όποιον θέλετε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτής της εβδομάδας και του αγώνα. Θα εκπλαγείτε...
Φτάνω γρηγορότερα από τον αμυντικό με τη σκέψη μου. Την επόμενη φορά, ως ερασιτέχνης, θα περιμένω τον αμυντικό για να με κλωτσήσει.
Τάκλιν; Φόβος; Όλα αυτά που γράφονται είναι για να γελάει κανείς.
Το σημαντικότερο πράγμα τώρα είναι να υποστηρίξουμε την Ιταλία. Forza Azzuri!"

Keywords
Τυχαία Θέματα