Ο Βουγιόσεβιτς πήγε να στραγγαλίσει τον παίκτη του! (VIDEO)

13:09 3/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο πάγκο της Παρτιζάν, στον αγώνα με την Ραντνίσκι για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Σερβίας, με πρωταγωνιστές τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.
Συγκεκριμένα, ο Μπογκντάνοβιτς διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές και δέχτηκε τεχνική ποινή κάτι που έκανε έξαλλο τον προπονητή του με τον Βουγιόσεβιτς να πιάνει από τον λαιμό τον παίκτη του και παραλίγο να τον πνίξει. Μάλιστα ο γκαρντ έκατσε στον πάγκο και τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο προπονητής του τον έδιωξε από εκεί για να μην πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες

του.
Ο Μπογκντάνοβιτς αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης στην εφετινή Ευρωλίγκα και μετά το τέλος του αγώνα ο Βουγιόσεβιτς δήλωσε: "Πρέπει να συμπεριφέρομαι στους παίκτες μου σαν πατέρας. Αντιλαμβάνονται γιατί πρέπει να λειτουργώ έτσι. Ο Μπογκντάνοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά πριν επιστρέψω στην Παρτιζάν ήταν ο δωδέκατος ή δέκατος τρίτος παίκτης της ομάδας. Όσα πέτυχε από τη στιγμή που ανέλαβα είναι αποτέλεσμα της φυσικής του ποιότητας και της σκληρής δουλειάς του, αλλά και της δικής μου παρουσίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα