Ξανά στην Έβερτον ο Ντόνοβαν

07:55 16/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σε καταρχήν συμφωνία ήρθε η Έβερτον με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για την απόκτηση του Λάντον Ντόνοβαν, με την μορφή δανεισμού για δύο μήνες, με τον Αμερικανό επιθετικό να επιστρέφει στο "Γκούντισον Παρκ" μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο Ντόνοβαν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Έβερτον πριν από δυο χρόνια για πέντε μόλις μήνες αλλά στο διάστημα αυτό κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια των φίλων της ομάδας με τον ίδιο να εκφράζει ανοικτά

την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει. Αυτή η στιγμή έφτασε και σε δηλώσεις του ο Αμερικανός επιθετικός τόνισε: "Απήλαυσα την προηγούμενη θητεία μου στην Έβερτον και δεν μπορούσα να απορρίψω την ευκαιρία να επιστρέψω ξανά σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο".

Έτσι λοιπόν ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες θα μπορεί να υπολογίζει στον Ντόνοβαν αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μπόλτον στις 4 Ιανουαρίου ενώ το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Έβερτον είναι στις 25 Φεβρουαρίου κόντρα στην Λίβερπουλ. Σε δηλώσεις του ο Μόγιες τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε μαζί μας τον Λάντον για ακόμη μια φορά. Θα συμβάλει θετικά με την εμπειρία του για τους δυο μήνες που διαρκεί ο δανεισμός του".

Keywords
Τυχαία Θέματα