Ξανά ο Τζερβές στις Χρυσές Σφαίρες

13:15 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αν και πέρυσι, όλο το Χόλιγουντ είχε παγώσει με τα σαρκαστικά αστεία του, οι υπεύθυνοι των Χρυσών Σφαιρών τοποθετούν και φέτος στην παρουσίαση της βραδιάς τον Βρετανό ηθοποιό Ρίκι Τζερβές.

Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών που δίνει τις Χρυσές Σφαίρες ανακοίνωσε επισήμως (μέσω Twitter) αυτό που αρχικά υπήρχε μόνο ως φήμη: ο Ρίκι Τζερβές θα είναι και πάλι παρουσιαστής της τελετής απονομής.

Η ίδια η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών παραδέχθηκε ότι «αν και πολύ καλωσορίζουν την επιστροφή του Τζερβές, δεν είναι όλοι χαρούμενοι

με την απόφαση, επειδή πέρυσι τα απότομα σχόλιά του με στόχο μεγάλες διασημότητες προκάλεσαν θυμό και προσέβαλαν ορισμένες πλευρές».

Πάντως και φέτος το Χόλιγουντ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τα... χειρότερα. Ο ίδιος ο Βρετανός κωμικός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter βιντεάκι από το YouTube, λέγοντας: «Αυτό επί 10». (Μπορείτε να το δείτε παρακάτω).

Διάφορα από τα περσινά καυστικά του σχόλια:

Για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είπε «οι περισσότεροι ίσως τον ξέρετε από εγκαταστάσεις όπως η Κλινική Μπέτι Φορντ και η Φυλακή της Κομητείας του Λος Άντζελες».

Αναφερόμενος στον Τομ Κρουζ. «Στο I Love You Philip Morris, ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παριστάνουν τους γκέι... Το αντίθετο από αυτό που κάνουν μερικοί διάσημοι Σαϊεντολόγοι δηλαδή».

«Μιλώντας για το σόου The Walking Dead ("Οι ζωντανοί νεκροί") θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στον Χιού Χέφνερ που ετοιμάζεται να παντρευτεί στα 84 χρόνια του» είπε.

Αλλά ούτε και τα κορίτσια του Sex and the City γλίτωσαν. «Πολλές ήταν οι σπουδαίες ταινίες που δεν έλαβαν υποψηφιότητα φέτος. Για παράδειγμα το Sex and the City 2 δεν πήρε τίποτα. Και ήμουν σίγουρος ότι η Χρυσή Σφαίρα για ειδικά εφέ θα πήγαινε στην ομάδα που έκανε την επεξεργασία του πόστερ. Κορίτσια, ξέρουμε πόσων χρονών είστε».

Παρουσίασε τον Μπρους Γουίλις ως τον «μπαμπά του Άστον Κούτσερ»

«Ήταν μια σπουδαία χρονιά για τις ταινίες σε 3D: Toy Story 3, Despicable Me, Tron. Είναι λες κι αυτή την χρονιά τα πάντα ήταν τρισδιάστατα. Τα πάντα εκτός από τους χαρακτήρες του The Tourist».

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα