Δείτε στους κινηματογράφους...

12:30 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τρεις μόνο ταινίες έχουμε και αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους, οι οποίες όμως αναμένεται να απασχολήσουν αρκετά.

Καταρχάς, αρχίζει να προβάλλεται το πρώτο μέρος της τέταρτης ταινίας της σειράς «Λυκόφως», Χαραυγή. Μόνο όσοι πήγαν να δουν τις προηγούμενες ταινίες της σειράς να πάνε και σ' αυτή, η ταινία θα γίνει μπλοκμπάστερ! Εδώ, ο βρικόλακας Έντουαρτ - Ρόμπερτ Πάτινσον παντρεύεται την αγαπημένη του Μπέλα - Κρίστεν Στιούαρτ και αυτή μένει έγκυος, ενώ το παιδί απειλεί τη ζωή της. Την ίδια στιγμή, ο Τζέικομπ και οι άλλοι λύκοι

στρέφονται εναντίον τους. Εξαιρετική για τους φαν της σειράς, σχετικά αδιάφορη για τους υπόλοιπους. Ωστόσο, η ωραία γκόθικ ατμόσφαιρα παραμένει. Του Μπιλ Κόντον με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ και Τέιλορ Λότνερ.

Ο Ανώνυμος βασίζεται στις θεωρίες συνομωσίας που επικρατούν όλα αυτά τα χρόνια και λένε ότι ο Γουίλιαμ Σέξπιρ δεν ήταν ο πραγματικός συγγραφέας των έργων του, αλλά από πίσω κρυβόταν ο 17ος Κόμης της Οξφόρδης, Έντουαρντ Ντε Βερ. Ο μύθος θέλει τον Ντε Βερ να χάνει την εύνοια της Βασίλισσας Ελισάβετ και γι' αυτό αποφασίζει να κινηθεί παρασκηνιακά με σκοπό να ανακτήσει τα κεκτημένα του. Αυτό περιλαμβάνει και τη συμμετοχή ενός ταλαντούχου ηθοποιού με έφεση στο αλκοόλ και τις γυναίκες, ο οποίος ακούει στο όνομα Γουίλιαμ Σαίξπηρ... Ο Ρόλαντ Έμεριχ (2012, Ημέρα Ανεξαρτησίας) ασχολείται αυτή τη φορά με ένα πολιτικό θρίλερ εποχής, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Είναι μάλλον γιατί του λείπουν τα ειδικά εφέ... Με τους: Ρις Ίφανς, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Ντέιβιντ Θιούλις, Σεμπάστιαν Αρμέστο.

Στο Τρίο έχουμε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ ενός παντρεμένου επί 20 χρόνια ζευγαριού και ενός άντρα, τον οποίο ερωτεύονται και οι δυο χωρίς όμως να το ξέρει ο ένας για τον άλλον. Η ταινία έρχεται στη χώρα μας περίπου 1,5 χρόνο μετά την ολοκλήρωσή της. Του Τομ Τίκβερ, με τους: Ντέιβιντ Στρίσοβ, Σόφι Ρόις, Σεμπάστιαν Σίπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα