Αγιοστρατίτης: Οι Άγγλοι ήταν γνώστες

12:06 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Στράτος Αγιοστρατίτης στο Sport24 και τον Βαγγέλη Αρναούτογλου:

"Συναντηθήκαμε την περασμένη εβδομάδα για να τους εξηγήσω όλα όσα αφορούν το δικό μου κομμάτι, μιλήσαμε για τις τεχνικές λεπτομέρειες, τα σχέδια και τον τρόπο κατασκευής.

Δεν ανταλλάξαμε κάρτες και τηλέφωνα, δεν ρώτησα αν εκπροσωπούν εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΑΕΚ ή κάτι άλλο σχετικό. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή, όμως

από όσα διαπίστωσα, πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους και κυρίως γνώστες για όλα όσα πρέπει να προβλέπονται σε ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με άξονα το γηπεδικό".

Ερωτηθείς για το αν οι συνομιλητές του είχαν συγκεκριμένες ερωτήσεις και απορίες για το project του γηπέδου, ο κ. Αγιοστρατίτης δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησης, ωστόσο αρκέστηκε να τονίσει ότι: "οι Έγγλέζοι ήξεραν τι έπρεπε να ρωτήσουν. Από τις παρατηρήσεις και τις τοποθετήσεις τους κατάλαβα ότι γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους. Θέλω να πιστεύω ότι έφυγαν ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν".

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να προχωρήσει σε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες για τις μακέτες που έχει ήδη παραδώσει από όσα ήδη γνωρίζουμε (γήπεδο 28.0000 θέσεων, 3.000 θέσεις πάρκινγκ κ.α.), εκείνος τόνισε ότι: "πρέπει να πέσει αρκετό νερό στο μύλο ακόμα προκειμένου να πούμε κάτι παραπάνω. Θα ήθελα να μιλήσω όταν θα έχω κάτι σημαντικό και σοβαρό να πω, να έχει βρεθεί εν τω μεταξύ και ο χρηματοδότης...".

Keywords
Αναζητήσεις
στρατος αγιοστρατιτης
Τυχαία Θέματα