Το λίφτινγκ και η επόμενη μέρα

10:30 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για δραστικό λίφτινγκ στην ενδεκάδα κάνει λόγο η Sportday, με τον Κωστένογλου να αφήνει 5 βασικούς παίκτες εκτός αποστολής, ενόψει ντέρμπι και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έρχονται από πίσω. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στην πρώτη προσφυγή που έγινε από την Μπρέινταμπλικ, την οποία επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ γίνεται αναφορά και στην αναβολή της Γενικής Συνέλευσης. Όσον αφορά τα διοικητικά θέματα, η εφημερίδα

στέκεται στην άφιξη του Νίκου Νοτιά και στην πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, να ζητήσει συνάντηση με την «ομάδα Ντέμη» προκειμένου να αναζητήσουν όλοι μαζί μία λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

GOAL

Τα αγωνιστικά θέματα και το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, εκεί όπου γίνεται λόγος για λιφτνγκ στην ενδεκάδα, προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες ενόψει ντέρμπι, αλλά και να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι άλλοι. Αναφορά γίνεται και στα διοικητικά θέματα, εκεί όπου ο Νοτιάς αναμένεται στη χώρα μας χωρίς κάποια λύση για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ και τον Σταύρο Αδαμίδη να ψάχνει εναγωνίως για κάποια πρόταση. Τέλος, λόγος γίνεται και στην προσφυγή της Μπρέινταμπλικ, που είναι το πρώτο... κανόνι, με την εφημερίδα να τονίζει ότι άμεσα μπορεί να... σκάσουν και άλλα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Σε μεσάζοντα φαίνεται πως έχει αποταθεί ο Σταύρος Αδαμίδης προκειμένου να βρει προτάσεις για υποψήφιους επενδυτές και σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εν λόγω μάνατζερ έρχεται στη χώρα μας μαζί με δύο ονόματα ενδιαφερομένων. Την ίδια ώρα αναφορά γίνεται στις προσφυγές που έχουν κατατεθεί και αναμένονται στα Σπάτα, ενώ η εφημερίδα κάνει λόγο για «βρώμικο» πόλεμο, αφού τα έγγραφα της FIFA δεν έχουν φτάσει ακόμα στην ΠΑΕ, πλην αυτό της Μπρέινταμπλικ. Όσον αφορά τον Χέλγκασον, η εφημερίδα τονίζει ότι Γουεστ Μπρομ και Χόφενχάιμ ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και ίσως κινηθούν τον προσεχή Γενάρη. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά σε όλα τα αγωνιστικά θέματα, με τον Κωστένογλου να φρεσκάρει την ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι και να ξεκουράζει παίκτες ενόψει ντέρμπι.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Οι δηλώσεις του αρχισυντάκτη της «Sport Express», Αλεξάντερ Μπομπρόβ, όπου επιβεβαιώνει τις επαφές μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και του Ρολάντ Ισάεφ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά και στο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ, όπου ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να κάνει... λίφτινγκ στην ενδεκάδα, ενώ γίνεται λόγος και για μεταγραφικά ζητήματα, με την εφημερίδα να τονίζει ότι ο Μπερνάρντ Κουμορτζί βρίσκεται στο στόχαστρο του δικεφάλου, εφόσον τελικά προχωρήσει σε προσφυγή κατά του Πανιωνίου και ζητήσει την ελευθερία του. Τέλος, αναφορά γίνεται και στα εισιτήρια που κόβει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ και κάνει σύγκριση με το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα