Θυμάστε τον Μίτσου ; Πάει Γιουνάιτεντ!

19:42 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν απο περίπου δύο χρόνια ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ είχε στην μεταγραφική του λίστα τον Μίτσου ο οποίος τότε έπαιζε στην Θέλτα. Ο 23χρονος μέσος μάλιστα τόνιζε πως... «Ναι, θα με ενδιέφερε να έρθω στην ΑΕΚ. Είναι αλήθεια πως έχω μιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος με ήθελε και όταν ήταν στη Σεβίλλη. Μακάρι να προχωρήσει το θέμα», κάτι που έδειχνε πως το deal μπορεί να γίνει. Τι χάλασε όμως την

συγκεκριμένη μεταγραφή ; Οι μόλις 250.000 ευρώ που αξίωνε η Θέλτα!

Συγκεκριμένα η ισπανική ομάδα ζήτησε ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης για να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ήθελε περίπου τα διπλά. Οπότε η Ενωση με 600-650.000 θα τον έκανε δικό της. Η μεταγραφή όμως δεν έγινε ποτέ, αφού η ΑΕΚ δεν τα έδωσε αυτά τα χρήματα. Αντίθετα πρόσφερε από 400.000 σε παίκτη και ομάδα κάτι που οδήγησε την υπόθεση σε ναυάγιο.

Δύο χρόνια μετά, δημοσίευμα σε Αγγλία και Ισπανία, αναφέρει πως ο Μίτσου βρίσκεται (μαζί με τον συμπαίκτη του Τίτο) στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, του έχει διαμηνύσει πως τον παρακολουθεί για την Εθνική Ισπανίας ενόψει EURO!

Ο Μίτσου να τονίσουμε πως πλέον είναι 26 ετών και το 2010 μετακόμισε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, την οποία ανέβασε στην Πριμέρα και πλέον ο ισπανικός σύλλογος στην μεγάλη κατηγορία κάνει όνειρα για Ευρώπη. Φέτος έχει παίξει βασικός στις 26 εκ των 27 αγωνιστικών (2.418 λεπτά) και έχει σκοράρει 13 φορές, δίνοντας και τέσσερις ασίστ!

Keywords
Τυχαία Θέματα