Πιο παρανοϊκοί κι απ' την παράνοια… (VIDEO)

19:14 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ έχει αιματοκυλήσει τη χώρα του (Συρία) και πλέον όπως όλοι οι μονάρχες που νιώθουν το τέλος της τυραννίας τους να πλησιάζει, βλέπει παντού εχθρούς και φαντάσματα.

Ωστόσο ο Άσαντ ξεπέρασε τα τετριμμένα...Δεν υποπτεύεται πλέον τους διανοούμενους, τους αντικαθεστωτικούς, ούτε καν τους πολικούς του αντιπάλους, όπως προγενέστεροι μονάρχες (Χίτλερ, Στάλιν κτλ).

Ο Άσαντ έφτασε σε σημείο να υποπτεύεται την Μπαρτσελόνα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα...
Καλά το διαβάσετε... Τη γνωστή Μπαρτσελόνα κι όχι κάποια συνονόματη

ομάδα της Συρίας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Al-Dunya», που αποτελεί προπαγανδιστικό όργανο στα χέρια του Άσαντ,. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, οι Ινιέστα, Μέσι, Γκουαρντιόλα, Τσάβι και λοιποί αστέρες, δεν έχουν σκοπό μόνο να προσφέρουν θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και να στείλουν μηνύματα στους αντικαθεστωτικούς της Συρίας.

Το γήπεδο, όπως υποστηρίζει το καθεστώς Άσαντ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μικρογραφία του χάρτη της Συρίας και τα συστήματα του Γκουαρντιόλα δεν είναι παρά ένα μυστικό σχέδιο, με στόχο την ανατροπή του καθεστώτος

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα πρακτορεία, η τηλεόραση της Συρίας κατηγορεί -πλην του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, τους Τσάβι, Ινιέστα και Μπουσκέτς ότι συμμετέχουν σε αυτή τη δολοπλοκία, η οποία συντελείται με την ανοχή, αν όχι την καθοδήγηση, του Πεπ Γκουαρντιόλα!

Αποκυήματα φαντασίας νοσηρών μυαλών ή απλά ηλιθιότητες, τα συγκριμένα σενάρια τροφοδοτούνται τεχνηέντως μέσω των κρατικών Μέσων της Συρίας και ίσως υπάρξουν ορισμένοι φανατικοί ή κάποιοι ευκολόπιστοι που δουν το Μέσι ως άλλο Τζέιμς Μποντ

Keywords
Τυχαία Θέματα