Στο Hilton έκαναν το deal

19:32 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Από το βράδυ της Κυριακής και όταν το aek365 αποκάλυπτε και μυστικό ραντεβού και υπογραφή προσυμφώνου, ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο, με κάποιο υποτιθέμενο αμερικανικό fund, που τελικά προέκυψε να είναι από τη... Γερμανία, οι άμεσα εμπλεκόμενοι βιάστηκαν να διαψεύσουν το συγκεκριμένο σενάριο. Ωστόσο, η αλήθεια «έλαμψε» σήμερα με το έκτακτο Δ.Σ. που συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ

προκειμένου να ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πρόταση των 2 εκατ. ευρώ.

Το aek365 φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα και άλλες λεπτομέρειες από εκείνο το ραντεβού, που πλέον δεν αμφισβητείται από κανέναν. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, η συνάντηση έγινε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton και το «παρών» από την πλευρά της ΑΕΚ έδωσαν ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο Μάκης Κασνακίδης και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης. Από την πλευρά του αμερικανικού -όπως παρουσιάστηκε αρχικά- fund, που έγινε στην πορεία... γερμανικό, ήταν ο δικηγόρος, ένας εκπρόσωπος, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ονομάζεται Μιχάλης Μαρωνίτης και ο μεσολαβητής, που είχε συνομιλήσει αρχικώς με τον Σταύρο Αδαμίδη και έκαναν τις επαφές των δύο πλευρών.

Εκεί λοιπόν συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και όπως τονίστηκε από τον Ανδρέα Δημητρέλο στον εκπρόσωπο της άλλης πλευράς, θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 2 εκατ. ευρώ μέχρι την προσεχή Πέμπτη, προκειμένου να προχωρήσει το deal. Χρήματα που θα μπουν ως ταμειακή διευκόλυνση, έναντι αγοράς μετοχών. Παράλληλα υπογράφηκε και το προσύμφωνο. Όλη αυτή τη διαδικασία προσπάθησαν να την κρατήσουν μυστική οι τρεις άνδρες (Δημητρέλος-Κασνακίδης-Αδαμίδης), ακόμα και από μέλη του Δ.Σ. που επικοινωνούσαν μαζί τους από το βράδυ της Κυριακής, όταν και αποκαλύψαμε το θέμα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και στο σημερινό Δ.Σ. ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα και τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα