Σκόουλς: Ομάδα με υγεία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

15:52 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η έλευση των Φαν Πέρσι, Καγκάβα, Πάουελ και Μπάτνερ έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Πολ Σκόουλς καθώς, όπως είπε, είναι υγιές να έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές.
Σε δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος τόνισε: "Πάντα σου αρέσει να βλέπεις νέους παίκτες να έρχονται, κυρίως στο θέση σου, επειδή είναι υγιές για την ομάδα

και ενθουσιώδες να παίζεις με νέους ποδοσφαιριστές. Έχουμε δύναμη σε όλες τις θέσεις. Είχαμε προβλήματα λόγω των τραυματισμών στην άμυνα, αλλά όταν θα τους έχουμε όλους σε καλή κατάσταση νομίζω ότι υπάρχουν δύο ομάδες διαθέσιμες στον προπονητή, που μπορούν να συναγωνιστούν σε Πρέμιερ Λιγκ και Κύπελλο. Όλα δείχνουν υγεία και εμείς, ως παίκτες, ξέρουμε ότι όταν σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξεις. Αν δεν το κάνεις, τότε θα βγεις από την ενδεκάδα. Τόσο απλά. Όλοι οι νέοι παίκτες έχουν προσαρμοστεί καλά. Υπάρχει σπουδαίος ανταγωνισμός για τις θέσεις με τόσο καλούς παίκτες εδώ και υπάρχουν πολλά παιχνίδια προκειμένου όλοι να πάρουν την ευκαιρία τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα