Ονειρεύεται Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ ο Φαλκάο

15:22 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο πιστεύει πως έχει ακόμα πολλά να προσφέρει και για αυτό, όπως υπογράμμισε, θέλει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο προκειμένου να μπορέσει να εκπληρώσει τα όνειρα του που είναι, όπως αποκάλυψε, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και η συμμετοχή σε τελικό παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Κολομβίας.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "Tuttosport" και σε ερώτηση αν η εμφάνιση

και τα τρία γκολ κόντρα στην Τσέλσι είναι το "peak" του, ο Φαλκάο απάντησε: "Σε καμία περίπτωση! Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και δουλεύω για να το καταφέρω. Ας μην ξεχνάμε πως είχα και δυο δοκάρια στο ματς αυτό. Θα μπορούσα να είχα βάλει και άλλα γκολ. Πάντως έχω ακόμα πολλά να δώσω. Ονειρεύομαι να σηκώσω το Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξω σε τελικό Μουντιάλ με την Κολομβία. Για να τα καταφέρω πρέπει να βελτιωθώ και άλλο".
Ο Κολομβιανός επιθετικός εξηγώντας επικράτηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με 4-1 επί της Τσέλσι δήλωσε: "Είναι ευκολότερο να το κάνεις παρά να το εξηγείς. Ο προπονητής μας, Ντιέγκο Σιμεόνε, μας είπε πως μόνο αν είμαστε προσηλωμένοι σε όλο το παιχνίδι και πιέσουμε την Τσέλσι, μπορούμε να ελπίζουμε. Ξέραμε πως οι Άγγλοι ήταν το φαβορί, αλλά εμείς παίξαμε με μεγάλη ένταση και τα καταφέραμε".
Όσο για το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Φαλκάο δήλωσε: "Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Μαδρίτη. Η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο ακόμα, οπότε για θέματα μεταγραφικά, πρέπει να απευθυνθείτε στην διοίκηση και όχι σε εμένα. Εγώ είμαι πολύ καλά στην Ατλέτικο".

Keywords
Τυχαία Θέματα