Μέλμπεργκ: Στην Βιγιαρεάλ ξέρουν πώς να φερθούν

14:57 5/9/2012 - Πηγή: AEK365


Στην Βιγιαρεάλ και την Segunda Division συνεχίζει την καριέρα του ο Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό να υπογραμμίζει με νόημα πως στην ισπανική ομάδα γνωρίζουν πώς να φερθούν αφήνοντας έτσι αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι όταν και δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο,

ο Μέλμπεργκ μίλησε για
- Την εικόνα της Βιγιαρεάλ στην Segunda Division: "Χρειαζόμαστε βελτίωση, όμως αυτή θα έρθει χωρίς βιασύνη. Η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είναι αν μη τι άλλο ένα δύσκολο πρωτάθλημα και πραγματικά δεν έχει καμία σημασία ότι έχουμε μαζέψει επτά από τους πρώτους εννιά βαθμούς".
- Την προσαρμογή του στην Βιγιαρεάλ: "Είμαι πολύ καλά και αρκετά χαρούμενος, με το πώς πηγαίνουν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι χρόνο και βελτίωση στο κομμάτι της ταχύτητας. Για εμένα, οι πρώτοι αγώνες είναι απλά η συνέχεια της προετοιμασίας και βελτιώνομαι διαρκώς".
- Την επιλογή της Βιγιαρεάλ: " Είναι αλήθεια, ότι είχα την ευκαιρία να πάρω μεταγραφή στην Λεβάντε. Η Βιγιαρεάλ είναι ένας σοβαρός σύλλογος με εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ξέρουν ως να φερθούν σε έναν ποδοσφαιριστή. Όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα έχουν στόχο την επιστροφή στην Primera Division και για αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ. Όσον αφορά στην Λεβάντε, είναι αλήθεια ότι έδειξε ενδιαφέρον να με αποκτήσει, όμως ήμουν πιο κοντά στην Βιγιαρεάλ και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου".
- Το θεσμό του Κυπέλλου: "Είναι η ευκαιρία να κερδίσεις ένα τρόπαιο και να αγωνιστείς ενάντια στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα και να επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας σε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα