Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Σαρρής

15:43 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Σαρρής μέσω ανακοίνωσης επισημοποίησε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ αφού πρώτα είχε φροντίσει να παραιτηθεί από την θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου θα διεκδικήσει την προεδρία της Ομοσπονδίας στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στην θέση του Σοφοκλή Πιλάβιου που δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σαρρή:
"Μετά

την γνωστοποίηση του απερχόμενου προέδρου Σοφοκλή Πιλάβιου, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2012, επιθυμώ να ανακοινώσω στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, την απόφαση μου να διεκδικήσω την προεδρία στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Η απόφαση μου αυτή, απόρροια της ιδιαίτερης τιμής στο πρόσωπο μου εκ μέρους μεγάλου αριθμού Ενώσεων-Μελών της Ομοσπονδίας, οι οποίες με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα, με οδηγεί για λόγους δεοντολογίας και αξιοπιστίας, στην υποβολή της παραιτήσεως μου από την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Δεσμεύομαι προς τις Ε.Π.Σ. μέλη της Ε.Π.Ο., οι οποίες αποτελούν στο σύνολο τους το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι θα τιμήσω με την συμπεριφορά μου, τόσο πριν, όσο μετά την διεξαγωγή των εκλογών, όλους όσοι αποτελούν κομμάτι του αθλήματος μας και θα υπερασπιστώ το δικαίωμα όλων, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ, να εκφράζουν με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια τις απόψεις τους.
Η ενότητα του ποδοσφαίρου στο σύνολο του, για την πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία του, αποτελεί προσωπικό στοίχημα, το οποίο με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Ε.Π.Σ. σκοπεύω να κερδίσω.
Γιώργος Σαρρής
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Χίου
Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Ο.".

Keywords
Τυχαία Θέματα