Σάλος με το σχόλιο της Λένας Διβάνη για τον 19χρονο

10:47 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει ένα σχόλιο της συγγραφέας Λένας Διβάνη στο Facebook και στο Twitter για τον 19χρονο, που σκοτώθηκε στο Περιστέρι, όταν πήδηξε από το τρόλεϊ γιατί δεν είχε εισιτήριο.
Η συγγραφέας έγραψε στο λογαριασμό της: «Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό» (Δείτε ΦΩΤΟ).
Ο έμμεσος, έστω, χαρακτηρισμός του 19χρονου νεκρού παιδιού ως «τζαμπατζή», έφερε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια.
Η ίδια σχολιάζοντας την θυελλώδη κριτική που δέχτηκε εξαιτίας του σχόλιου της απάντησε ως εξής: «Ειναι απίστευτο ότι μια φράση που στην ουσία έλεγε ότι το τραγικό αυτο ατύχημα δεν σημαινει ότι το επάγγελμα του ελεγκτή (που υπαρχει σε ολο τον κοσμο χωρις εξαιρεση) ειναι ρουφιανια, κατεληξε σ' αυτο το παραλήρημα μισους. Λυπάμαι πολύ».
Στο πλευρό της Λένας Διβάνη στάθηκαν δυο συγγραφείς, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Χρήστος Χωμενίδης.
Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στο Facebook: «Η Λένα Διβάνη χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να την λυντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας».
Ο έτερος φίλος της Διβάνη, Χρήστος Χωμενίδης από την άλλη δεν παρέλειψε να συμμεριστεί τις θέσεις της καλής του φίλης κάνοντας «like» και δηλώνοντας ότι είναι κάθετος στο «ανθρωποφαγικό λυντσάρισμα». Γι' αυτό και συμφώνησε απόλυτα με τη Διβάνη ότι «μια φράση που έλεγε ότι το τραγικό ατύχημα δεν σημαίνει ότι είναι ρουφιανιά το επάγγελμα του ελεγκτή δεν είναι δυνατόν να καταλήγει σε τέτοιο παραλήρημα μίσους».

Keywords
Τυχαία Θέματα