Ο σημαντικός ρόλος του Βασίλη Μπορμπόκη

10:17 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βασίλης Μπορμπόκης χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή της ΑΕΚ και έχει υπό την εποπτεία του μια σειρά από ζητήματα, πέραν του αγωνιστικού
Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Βασίλης Μπορμπόκης συνδέονται με μια φιλία πολλών ετών και μεταξύ τους υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ εμπιστεύεται την κρίση και το ποδοσφαιρικό «μάτι» του βοηθού του, γι' αυτό και ο τελευταίος έχει αναλάβει και άλλα ζητήματα, πέραν του αγωνιστικού.
Ο Μπορμπόκης έχει ταξιδέψει

μέσα στο καλοκαίρι στο εξωτερικό για να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος που επέβλεψε τα γήπεδα που θα δώσει τα φιλικά η «Ένωση» στο Πήλιο και παράλληλα συζητά με τον «Τράι» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινή επικοινωνία του με τους παίκτες, ο Μπορμπόκης έχει αναδειχθεί στο... πειραχτήρι του τιμ, καθώς κάνει συνεχώς πλάκες στους ποδοσφαιριστές και τους πειράζει για το... παραμικρό.
Κάτι που φυσικά άπαντες απολαμβάνουν, με κάποιους από τους πιο έμπειρους μάλιστα (όπως οι Γεωργέας, Ρόβας) να ανταποδίδουν τις πλάκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα