«Έχασα το παιδί μου γιατί κάποιος ήθελε να το παίξει καπετάνιος»

09:23 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη με τον χαμό του 18χρονου ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων πήδηξε από το τρόλεϊ και βρήκε τραγικό θάνατο την Τρίτη το βράδυ στο Περιστέρι.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 18χρονου ο οποίος λίγες ώρες μετά τον χαμό του παιδιού του δήλωσε στην ιστοσελίδα newpost.gr: "Έχασα το παιδί μου γιατί κάποιος αποφάσισε να το... παίξει καπετάνιος για ένα ευρώ".
Ο πατέρας του Αθανάσιου Καναούτη περιέγραψε

την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος και η σύζυγος του και αναρωτιέται: "Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβησαν όλα αυτά. Ήταν δέκα η ώρα το βράδυ. Είχε μπροστά του ένα παιδί χωρίς εισιτήριο. Εντάξει, έκανε λάθος το παιδί. Δεν μπορούσαν να το αφήσουν να φτάσει μέχρι το σπίτι; Θα το κατέβαζαν κάτω μέσα στη νύχτα; Για ένα ευρώ".

Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι που συνελήφθησαν για το θάνατο του 18χρονου.
Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.
Ο εισαγγελέας, επίσης, ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του», να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του 18χρονου, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα