Ένα «Σαν Μαμές» ονειρεύεται ο Αλαφούζος

08:51 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε σημερινό της δημοσίευμα εμφανίζει τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει ήδη στα χέρια του τα σχέδια ώστε να δημιουργηθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού εκεί που βρίσκεται τώρα το γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Το κόστος κατασκευής του νέου γηπέδου υπολογίζεται στα 65 εκατομμύρια ευρώ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής της φοράς του γηπέδου, από την πλευρά της οδού Τσόχα, με κατασκευή ενός μέρους των εξεδρών και παραμονή του Παναθηναϊκού για ένα διάστημα στο υπάρχον γήπεδο.
Με τον ίδιο τρόπο είχε λειτουργήσει και η Αθλέτικ Μπιλμπάο όταν προχώρησε στην ανέγερση του "Νούβο Σαν Μαμές" το οποίο ήταν έτοιμο στις αρχές του 2013.
Πάντως ο περιορισμένος χώρος και οι αρκετοί τίτλοι ιδιοκτησιών καθιστούν το εγχείρημα πολύ δύσκολο και έτσι συζητιέται το ενδεχόμενο ανέγερσης του νέου γηπέδου στον υπάρχοντα χώρο. Αυτό μπορεί να γίνει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόνο αν ο αγωνιστικός χώρος υπερυψωθεί κατά 5-6 μέτρα για να στεγαστούν και τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Ο Αλαφούζος έχει την στήριξη του Ερασιτέχνη ενώ ως προς την χωρητικότητα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει γήπεδο 25-30.000 θέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα