Ψυχραιμία: Tα X-Files ίσως επιστρέψουν!

18:17 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

Δε θέλουμε να περιμένουμε πολλά, αλλά δεν μπορούμε να μην πηδήξουμε από τη χαρά μας έστω και με την πιθανότητα να επαληθευτεί η είδησή αυτή: Να συνεχιστούν τα X-Files!

Το κανάλι FOX ύστερα από το άκρως επιτυχημένη συνεχεια της σειράς «24» σκεφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρει και τη θρυλική σειρά των '90s «X- Files»!

Ο πρόεδρος του Fox TV Group,

Γκάρι Νιούμαν, επιβεβαίωσε τη φημολογία ότι υπάρχουν συζητήσεις για την επανέναρξη της σειράς λέγοντας μάλιστα είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι μάλιστα ότι αν γίνει κάτι τέτοιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Μόλντερ και της Σκάλι θέλουν να επιστρέψουν ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Τζίλιαν Άντερσον. Ωστόσο, και οι δύο προς το παρόν έχουν άλλες υποχρεώσεις που προηγούνται, ο πρώτος με τη νέα σειρά «Aquarius» και η δεύτερη με τη συμμετοχή της στη σειρά «Χάνιμπαλ».

Η Τζίλιαν Άντερσον όταν είχε ερωτηθεί πριν από λίγο καιρό για ένα τέτοιο ενδεχόμενο είχε αναφέρει:

«Θα ήθελα να σκεφτώ σοβαρά τι θα συνέβαινε αν επέστρεφα. Ζω στο Λονδίνο, έχω τρία παιδιά, δεν είναι μια μικρής σημασίας πρότασης και θα έπαιρνε πολύ περισσότερο καιρό να ολοκληρωθεί από μια ταινία. Πρέπει να το σκεφτώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα