Πέρασαν τα φαβορί

17:09 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, 2015

Επισκοπή-Χανιά 0-1
(83' Μαρτσάκης)

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2015

Καλλιθέα-Πανηλειακός (3-0 α.α.)

Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοποννησιακό

Επέστρεψε στις νίκες η Παναχαϊκή, που επικράτησε με 2-0 του Αχαρναϊκού και έδειξε να αφήνει πίσω την ήττα από τα Χανιά την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν

στα «καρέ» τους τους Μενιδιάτες από τα πρώτα λεπτά και έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Στεργίδης άνοιξε το σκορ στο 23' μετά από αντεπίθεση. Το 2-0 έκανε ο Ζλατκόφσκι στο 35'. Το δεύτερο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή των Πατρινών να ξεκουράσει παίκτες και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της συνέχειας. Ως αποτέλεσμα, το θέαμα στην επανάληψη ήταν κακό και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς(59' Φουρλάνος), Στεργίδης, Μαρουκάκης(87΄ Μασούρας), Μπαλού, Ζλατκόφσκι
Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγουδής, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Παπατόλιος(57' Καλαμιώτης), Ιωαννίδης, Ιορδανίδης

Παναιγιάλειος-Φωστήρας 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αιγίου

Επιτέλους νίκη για τον Παναιγιάλειο που επικράτησε με 1-0 του αδύναμου Φωστήρα. Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι είχαν πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ. Ο Σεχολάρι στο 14' άνοιξε το σκορ. Στο 32' ο διαιτητής Μπλάνας ακύρωσε γκολ του σκόρερ των «μαυρόασπρων» ως οφσάιντ. Τελικά οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Μίλιεβιτς να σκοράρει στο 66ο λεπτό.

Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Νάστος, Ακπαρίδης, Μπουρλάκης(71' Ντος Σάντος), Μίλιεβιτς(89' Σπίνουλας), Σκαρτσίλας, Σεχολάρι.
Φωστήρας (Κ. Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Βλάχος, Μήτκας, Αχείμαστος, Κακαράς, Μουκίδης(73' Μπελέρης), Σακελλαρίου(60' Κρητικός), Σιώπης, Ποτουρίδης, Ράμα.

Απόλλων Σμύρνης-Ερμιονίδα 4-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καμάρας»

Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης που επικράτησε με 2-1 της Ερμιονίδας και παρέμεινε σε τροχιά πλέι-οφ. Το παιχνίδι, πάντως που έγινε στο «Γ. Καμάρας» είχε λιγοστές καλές φάσεις και κακό ρυθμό. Το σκορ άνοιξε ο Φαρινόλα στο 32ο λεπτό με συρτό σουτ. Το 2-0 έκανε ο Κυβελίδης στο 43', «τελειώνοντας» από νωρίς το ματς. Ο Παπανικολάου στο 53' έβαλε ξανά στο ματς την Ερμιονίδα, μειώνοντας με δυνατό σουτ σε 2-1. Ο Βάντερσον όμως, στο 59' έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Διαστάσεις θριάμβου έδωσε στη νίκη της ομάδας του ο Κυβελίδης στο 72', γράφοντας το 4-1. Ο Κουτσοσπύρος λίγο πριν το τέλιος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης): Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής(55' Σέτι), Λαγός(60' Χατζηζήσης), Φαρινόλα, Βάντερσον, Καραδέμητρος(79' Χατζής), Κυβελίδης.
Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, Συμελίδης, Ιασωνίδης, Γεωργίου, Τούτοριτς, Όμο, Ταπέ, Σαντιάγκο(68' Στάικος), Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.

Άλιμος-ΑΕΚ (18:00)

ΡΕΠΟ: Ηρακλής Ψαχνών

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2015

Λάρισα-Ηρακλής 0-1
(25' Πορτουλίδης)

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2015

Αγροτικός Αστέρας-Απόλλων 1926 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Ευόσμου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αγροτικός και Απόλλωνας σε ένα ματς που οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Ο Αγροτικός μπήκε δυνατά στο ματς αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο οι «Πόντιοι ισορρόπησαν το ματς. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 24' σε καλή κεφαλιά του Τσεμπερίδη. Το μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού, ο Στράτος Χιντζίδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό. Με δέκα παίτες αγωνίστηκαν για ένα ολόκληρο ημίχρονο οι «Σταχυοφόροι» εξ αιτίας της αποβολής του Τσεμπερίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η δυνατή βροχή που ξεκίνησε να πέφτει, δυσκόλεψε τις δύο ομάδες στο να παίξουν ποδόσφαιρο και το θέαμα δεν ήταν καλό. Τελικά ο Απόλλωνας έφτασε στην ισοφάριση με τον Αναστασίου στο 61'.

Αγροτικός Αστέρας (Π. Αμανατίδης): Ταταρίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Καθάριος, Στεφανίδης(84' Μίλιτς), Πέεφ
Απόλλων Καλαμαριάς (Π. Διλμπέρης): Βρονταράς, Αναστασίου(73' Β. Παπαδόπουλος), Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Κουρούπης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Παπαστεριανός, Τσούτσης

Φωκικός-Αιγινιακός 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Άμφισσας

Στο ντέρμπι των ουραγών στον Βόρειο Όμιλο, Φωκικός και Αιγινιακός δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε μία πολύ σπουδαία νίκη.

Πολύ σκληρό ματς με δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές κίτρινες κάρτες. Με δέκα παίκτες από το 44' οι γηπεδούχοι εξ αιτίας της αποβολής του Καντούτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η φάση που θα συζητηθεί πάντως, έγινε στο 48ο λεπτό. Ο Καλλέργης για τον Φωκικό σκόραρε, αλλά ο βοηθός Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον παίκτη των γηπεδούχων σε πλάγιο άουτ! Οι άνθρωποι του Φωκικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Φωκικός (Ν. Κάτσικας): Tσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Δημητρίου, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ντάμπος(70' Μακράκης), Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος, Πρίφτη(32' Πολυχρονάκης)
Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Ροντρίγκο, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος(68' Αχαλινόπουλος), Πέντα, Πολύζος(55' Ρίκκα), Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ.

Εθνικός Σερρών-Τύρναβος 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Σερρών

Αήττητος με τον Α. Χαραλαμπίδη στον πάγκο του παρέμεινε ο Τύρναβος ο οποίος απέδρασε από τις Σέρρες με τους τρεις βαθμούς (1-0 τον Εθνικό). Μετά από ένα κακό πρώτο μισάωροο, είδαμε την πρώτη καλή στιγμή, σε σουτ του Χατζηδημητρίου, το οποίο έδιωξε ο Πρίφτης. Στο 42' ο ίδιος παίκτης έκανε λάθος και ο Όττα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Τύρναβο με 0-1. Αν και ο Εθνικός πίεσε να φτάσει στην ισοφάριση, δεν τα κατάφερε και οι φιλοξενούμενοι πήραν μία πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Με δέκα τελείωσε το ματς ο Τύρναβος μιας και αποβλήθηκε ο Κυριάκος στις καθυστερήσεις.

Εθνικός Σερρών (Ντ. Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος(65' Κοντσίδης), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου(65' Ναστέφσκι), Σαββίδης, Λαζαρίδης, Μαρίνου, Tσιλούλης, Ελευθεριάδης(46' Κρεββατάς)
Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Ποκόνγκ(75' Γεωργίου), Όττα, Κυριάκος, Παπασάββας(58' Μιλουτίνοβιτς), Χαλούλος, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης

Πιερικός-Ζάκυνθος 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Κατερίνης

Κανείς δεν χάρηκε από το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα σε Πιερικό και Ζάκυνθο. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ζάκυνθος παρέμεινε χωρίς νίκη για ακόμα μία αγωνιστική. Ο Σταματής άνοιξε το σκορ για τους Κατερινιώτες στο 33'. Η ομάδα του Κ. Γράφα έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ και το πλήρωσε στο 87' όταν ο Καλλιβώκας έφερε το ματς στα ίσα.

Πιερικός (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Σίλβα, Γιαννούλης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Μυστακίδης(81' Κόιτς), Ντόσης, Σταματής(61' Παλάσιο)
Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Νόνης, Ουνγιαλίδης(72' Παπαδημητρίου), Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ(54' Πιτταράς), Λέκκας

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2015

Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας (18:00)
ΡΕΠΟ: Λαμία

Keywords
Τυχαία Θέματα