Μπαρτσελόνα ο Λεβαδειακός

17:03 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Βοσκάκης

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια παραμονής που κάνει πέτυχε ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Η ομάδα της Τρίπολης, αν και προηγήθηκε με γκολ που πέτυχε στην μοναδική αξιόλογη τελική,

παραδόθηκε στους Βοιωτούς που όποτε ήθελαν έμπαιναν στην περιοχή του Θεοδωρόπουλου.

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ αρκετές καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 13' ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με ωραία κεφαλιά. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Μάντζιος (18') με συρτό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Λεβαδειακός μετά το γκολ της ισοφάρισης έδειξε να πατάει καλύτερα και να ελέγχει το ματς. Έτσι, είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Μιλιάζες στο 30'. Απάντησε ο Αστέρας στο 31' με τον Λούι.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή. Στο 47' ο Μάντζιος έπιασε στον... ύπνο τον Ζησόπουλο και με σουτ στην κίνηση έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Δημιουργός και πάλι ο Μιλιάζες. Νέα ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Μάντζιο στο 57'.

Ο Αστέρας έμοιαζε σαν υπνωτισμένος και δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών.
Ανορθόδοξη ανάπτυξη παιχνιδιού, αργές επιστροφές, κακές πάσες που είχαν σαν αποτέλεσμα, σε μία αντεπίθεση των Βοιωτών ο Μιλοσάβλιεφ να κάνει το 3-1 και να «κλειδώσει» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Λεβαδειακός(Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώστιος, Ζίτο, Τομάς, Ορτέγκα(59' Μπουσταμάντε), Μιλοσάβλιεβ, Μιλιάζες, Γκόμεζ(79' Πίντερ), Βούκσεβιτς(91' Μάγκας)

Αστέρας Τρίπολης(Στάϊκος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης(78' Μούκαμ), Τσοκάνης(54' Ρόλε), Μουνάφο, Παντελιάδης, Μάσα(68' Φερναντές), Μπαράλες, Γιαννιώτας

Keywords
Τυχαία Θέματα