«Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι Έλληνες δέχτηκαν τρία γκολ;»

19:30 24/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή στην Ζένιτσα, ο Έντιν Τζέκο πέτυχε δυο γκολ στο 3-1 της Βοσνίας επί της Ελλάδας με τον διεθνή φορ της Μάντσεστερ Σίτι να αναρωτιέται πότε ήταν η τελευταία φορά που η ελληνική ομάδα είχε δεχτεί τρία γκολ σε ένα παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του σε Μέσα της Βοσνίας, ο Τζέκο δήλωσε: "Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και θα

σας πω, πραγματικά, πως δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα δέχθηκε τρία γκολ. Μήπως θυμάστε εσείς; Αυτό που ξέρω είναι πως το σκορ και η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Ελληνες δεν είχαν δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς".
Στην συνέχεια, ο Βόσνιος επιθετικός πρόσθεσε: "Όπως σας είπα θέλω να πω αλήθειες, φοβόμουν τους Έλληνες, διότι γνώριζα πως είναι μία ομάδα με εξαιρετική άμυνα, ήταν σημαντικό που αμυνθήκαμε σωστά".
Για το παιχνίδι της Βοσνίας, ο Τζέκο δήλωσε: "Ήμασταν ωριμότατοι και προσεκτικοί μέσα στο ματς, δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στους Έλληνες και ήταν σημαντικό που δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα στις αντεπιθέσεις. Δεν δώσαμε, απλά, μέσα στο παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων μας, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, δώσαμε το 150%".

Keywords
Τυχαία Θέματα