Πωλητήριο σε Λεβαντόφσκι
19:59 28/2/2013
- Πηγή: AEK365
Για τον Πολωνό επιθετικό έχουν ήδη παίξει πολύ δυνατά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου και είχε γίνει σαφές ότι το καλοκαίρι θα είναι... καυτό. Πλέον είναι και επίσημο, αφού ο αθλητικός διευθυντής, των πρωταθλητών Γερμανίας, Μίκαελ Τζορκ, επιβεβαίωσε ότι ο 24χρονος δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014. «Μένει 1,5 χρόνος συμβολαίου και υπάρχουν δύο επιλογές. Ή θα φύγει τον Ιούνιο με μεταγραφή ή θα μείνει για άλλον έναν χρόνο».
Με απλά λόγια, ο επιθετικός που έχει πετύχει 14 γκολ στην Bundesliga, ή θα παραχωρηθεί σε λίγους μήνες που τελειώνει η σεζόν ή θα φύγει μετά από έναν χρόνο ως ελεύθερος, οπότε σε λίγους μήνες θα γίνει γνωστή ο ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.
Keywords
καλοκαιρι, γκολ, bundesliga, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, μεταγραφές, δυνατα, καριερα, bundesliga, απλα, γκολ, γινει, λογια, μηνες, ομαδα, σεζον, χρονος, μεινει
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- LIVE - NextGen Series: Ολυμπιακός - Άντερλεχτ
- Θρυλική «πτήση» για τους «8»!
- Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι σύζυγοι;
- Αγαπάμε Λούσι Κολέτ… (ΦΩΤΟ)
- Νοκ άουτ ο Καραγκούνης
- Κασιδιάρης: «Παχύσαρκος ο Βενιζέλος, λουφαδόρος ο Σαμαράς»
- LIVE: Μπεσίκτας - Ολυμπιακός 60-79 (T)
- Όλοι μαζί για τον Δημήτρη!
- Επιδημία στον Ολυμπιακό
- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Με "μαέστρο" Σπανούλη κι "εκτελεστή" Πάουελ (pics)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά



