Σκορ πρόκρισης για ΠΑΟΚ

19:56 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Γιάχος

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Κακό το ματς

στα πρώτα λεπτά με τον ΠΑΟΚ να απειλεί στο 23' με ένα σουτ του Καμαρά. Τέσσερα λεπτά μετά ο Αποστολόπουλος δοκίμασε το πόδι του με τον Κυριακίδη να διώχνει εκπληκτικά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αύξησε την πίεση και είχε νέα ευκαιρία στο 37' σε σουτ του Αθανασιάδη. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ήταν ο Λεβαδειακός που άγγιξε το γκολ όταν ο Ροτζέριο βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και μπλόκαρε ο Ιτάνζ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερη στο δεύτερο μέρος και στο 52' είχε καλή ευκαιρία. Πέντε λεπτά μετά οι κόντρες ευνόησαν την ομάδα του Δώνη καθώς η μπάλα πήγε στον Αθανασιάδη που από θέση οφσάιντ άνοιξε το σκορ. Άμεσα ήρθε και το 2-0 όταν στο 60' ο Καμαρά με τον ώμο έβγαλε για τον Σαλπιγγίδη που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 63' ο Λόρενς έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Λισγάρα και κατέληξε μόλις άουτ. Μετά το 70' ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΠΑΟΚ (Γ. Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σίντελφέλντ, Κατσουράνης, Γκαρσία (67'Κάτσε), Λάζαρ, Καμαρά, Λόρενς (92'Κωνσταντινίδης), Σαλπιγγίδης (91'Κουμάλο), Αθανασιάδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Χοσέμι, Μαχαίρας, Κόρμπος (65'Ζησόπουλος), Ροτζέριο, Βασιλείου, Μπουμάλ (65'Πόι), Νικολακάκης, Λισγάρας, Μεντί, Ρομέου

*O επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 6 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα