Μπάγερν για Μπόγιαν

19:30 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ιδιοκτήτης των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης δήλωσε ότι ο 22χρονος είναι πιθανό να παραμείνει στο «Σαν Σίρο» και μετά το τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Αντριάνο Γκαλιάνο είχε συνάντηση με τους Καταλανούς πριν τον μεταξύ τους αγώνα για το Champions League και όπως προκύπτει έχει πρόθεση να κατεβάσει την τιμή του Κρκιτς, αφού η οψιόν αγοράς έχει τοποθετηθεί στα 15 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με όσα γράφονται στον

Τύπο της Ιταλίας, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν δουλεύει την υπόθεση μετά από εισήγηση του Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος θέλει τον επιθετικό με τις σέρβικες ρίζες στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.

Το θέμα για τους Ροσονέρι πάντως είναι το κατά πόσο θα παίξει ρόλο στα βασικά πλάνα ο Μπόγιαν δεδομένης της παρουσίας των Μπαλοτέλι, Ελ Σαραουί, Νιανγκ, Πατσίνι, Ρομπίνιο στην γραμμή κρούσης. Ο παίκτης που ανήκει στην Μπαρτσελόνα, υστερεί πολύ στα σωματικά προσόντα και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ποτέ βασικός. Ακόμα και τα μισά λεφτά από αυτά που δόθηκαν για τον Super Mario να κοστίσει, είναι πάρα πολλά για παίκτη που θα βρίσκεται στον πάγκο...

Keywords
Τυχαία Θέματα