Ματσάρι: Φαβορί η Γιούβε

19:59 28/2/2013 - Πηγή: AEK365


«Δεν πιστεύω ότι αυτό το ματς θα κρίνει οριστικά τίποτα γιατί θα απομένουν 11 αγωνιστικές και σε 11 αγωνιστικές μπορεί να συμβούν τα πάντα. Σίγουρα, πάντως, είναι ένα σημαντικός, συναρπαστικός αγώνας. Είναι ένα ματς για το οποίο ξέρουμε όλοι τι ατμόσφαιρα επικρατεί αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο προπονητής των Παρτενοπέι και στη συνέχεια προσπάθησε να αποφορτίσει ψυχολογικά τους παίκτες του: «Για 23 χρόνια η Νάπολι δεν ήταν σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Τώρα, όπως και γενικά τα τελευταία τρία χρόνια, κοντράρουμε τους κορυφαίους

και αυτή είναι ήδη σημαντική επιτυχία για εμάς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, επομένως, είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούμε έχοντας στο μυαλό μας ότι ήδη έχουμε κάνει κάτι πάρα πολύ καλό. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την πίεση που υπάρχει, είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

Αμέσως μετά, ο Ματσάρι είπε ότι «η Γιουβέντους είναι σε καλύτερη κατάσταση και είναι το φαβορί, κάτι που εμάς μας βολεύει» και στη συνέχεια θυμήθηκε το ματς του πρώτου γύρου στο Τορίνο, λέγοντας: «Εκείνη την ημέρα παίξαμε στα ίσα τη Γιούβε μέχρι που ήρθε το γκολ του Κάσερες. Δείξαμε ότι έχουμε ωριμάσει ως ομάδα και αυτό μας κάνει υπερήφανους».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των Ναπολιτάνων έκανε ένα σχόλιο για τον διαιτητή Ορσάτο που ορίστηκε στο ματς, τονίζοντας ότι «είναι μια σωστή απόφαση, είναι ένας πολύ καλός διαιτητής αν και θεωρώ πως όλοι είναι πολύ καλοί» και ολοκλήρωσε αναφερόμενος ξεχωριστά σε κάποιους παίκτες.

«Ο Πίρλο είναι παγκόσμιας κλάσης και είναι πρόβλημα το πώς θα τον μαρκάρουμε, όπως πιστεύω ότι είναι πρόβλημα για τη Γιουβέντους το πώς θα μαρκάρει τον Χάμσικ. Θα πρέπει, πάντως, να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον Μαρκίζιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα