Πογκμπά: Με ενέπνευσε ο Πλατινί, ο Μπάτζιο και ο Νέντβεντ

14:52 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Το γεγονός ότι την φανέλα της Γιουβέντους φόρεσαν παίκτες όπως ο Μισέλ Πλατινί, ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και ο Πάβελ Νέντβεντ ενέπνευσε τον Πολ Πογκμπά όπως παραδέχτηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτριας Ιταλίας ενώ ξεχώρισε τους Πίρλο, Μπουφόν και Κιελίνι από την τωρινή ομάδα.
Ο Γάλλος αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και στην πρώτη του συνέντευξη τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα το μουσείο με τους τίτλους της Γιουβέντους και είμαι σε θέση να εκτιμήσω πλήρως την

ιστορία του συλλόγου. Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα αυτής της ομάδας και ελπίζω και εγώ να γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμένα. Με ενέπνευσε να δω πρώην παίκτες της ομάδας, όπως ο Μισέλ Πλατινί, ο Πάβελ Νέντβεντ και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο. Από την τωρινή ομάδα είναι ο Αντρέα Πίρλο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Είναι όλοι ποιοτικοί παίκτες και έχω μεγάλη επιθυμία να παίξω μαζί τους. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είμαι σε θέση να αντιληφθώ τους πάντες".

Keywords
Τυχαία Θέματα