«Το αφιερώνουμε στους εαυτούς μας»

14:36 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου οι οποίες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία στην κατηγορία του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών με τις δυο Ελληνίδες να υπογραμμίζουν πως το μετάλλιο το αφιερώνουν στους εαυτούς τους για την σκληρή δουλειά που έκαναν το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά:
Αλεξάνδρα Τσιάβου: "Όλες οι πόλεις που αντιπροσωπεύει κάθε αθλητής που βρίσκεται εδώ, σήμερα γιορτάζουν. Ο αθλητισμός είναι γιορτή. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πώς νιώθω. Δεν ξέρω αν πρέπει να στενοχωρηθώ που χάσαμε στην κουπιά. Δεν έχω λόγια.

Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω σε εμάς και σε όποιον χαίρεται σήμερα για εμάς. Πολλοί όμως συνέβαλαν σε αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε μέσω των social media όλες αυτές τις μέρες. Τα μηνύματα συμπαράστασης τους ήταν συγκινητικά".
Χριστίνα Γιαζιτζίδου: "Αγγίξαμε και το χρυσό. Το σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε εδώ, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Είμαστε χαρούμενες. Ευχαριστώ τον κόσμο που χαίρεται μαζί μας, την οικογένεια μας, την Καστοριά. Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω αρχικά στις δυο μας για τους κόπους μας και για ό,τι έχουμε τραβήξει μέχρι τώρα και φυσικά στην οικογένεια μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα