Πιρς: Μεγάλο κατόρθωμα η πρόκριση

15:22 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μεγάλη Βρετανία εξασφάλισε την συμμετοχή της στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο κατόρθωμα όπως υποστήριξε ο Στιούαρτ Πιρς με βάση τους δυνατούς αντιπάλους που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του στον όμιλο.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Μεγάλης Βρετανίας τόνισε: "Συναντηθήκαμε μόλις πριν δυο εβδομάδες και ο βασικός μας στόχος

ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ, αποκτώντας παράλληλα και την απαραίτητη χημεία. Ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη και απο εδώ και πέρα όλα μπορούν να συμβούν, θέλω να πιστεύω πως αυτή η ομάδα χτίστηκε πάνω σε ένα πολύ χαμηλό προφίλ, το επίπεδο των προσδοκιών από αυτή δεν ήταν τόσο υψηλό και αυτό μας βοήθησε αρκετά, πήρε από πάνω μας το άγχος. Είναι πραγματικά μεγάλο κατόρθωμα της πρόκρισης μας από το γκρουπ, κοντράραμε δυνατούς αντιπάλους, όμως σαν ομάδα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, και αυτό το κάτι παραπάνω θέλω να το δω απέναντι στην Νότιο Κορέα αν και ειλικρινά πρόκειται για έναν πολύ οργανωμένο και δύσκολοκατάβλητο αντίπαλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα