Πέρασε από Νέα Σμύρνη ο ΟΣΦΠ

22:42 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Η ομάδα του Μίτσελ παρουσιάστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο, όμως και οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν επικίνδυνοι στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι δικαιούνται να «φωνάζουν» για μερικές υποδείξεις οφσάιντ, ωστόσο, δεν προκάλεσαν προβλήματα στον Ρομπέρτο, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες

να μπουν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν... πιο ζωηρός και τα γκολ ήρθαν, αρχικά από τον Βάις και στη συνέχεια από τον Σαβιόλα, για να δώσουν ένα ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του Μίτσελ. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος... παραδόθηκε. Οι παίκτες του Παντελή συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα, το οποίο έμελε να διατηρηθεί μέχρι το τέλος, παρά κάποιες καλές ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός. Το τελευταίο σφύριγμα από τον Βοσκάκη χάρισε ένα ακόμα τρίποντο στους Πειραιώτες, οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης (80' Ριβέρο), Μενδρινός (61' Λάζνικ), Ντούνης, Καλτσάς, Γιάννου (69' Καμπάνταης), Αραβίδης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (72' Εντιγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Κάμπελ (56' Σέποβιτς), Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις, Σαβιόλα (78' Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα