Δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ

21:09 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Λεμεσού- Αλκή:2-1
(Γκουγιόν 2', Χάμπερ 36'- Χαραλάμπους 25')

Πήρε αυτό που ήθελε ο Απόλλωνας απέναντι στην Αλκή, δηλαδή την ουσία και τους τρείς βαθμούς. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου επικράτησε με το στενό 2-1 απέναντι στην άπειρη αλλά φιλόδοξη ομάδα της Λάρνακας, και παραμένει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ απέκτησε την δυναμική που ήθελε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λέγκια Βαρσοβίας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Απόλλωνας είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με γκολ

του Γκουγιόν στο 2' με κεφαλιά ενώ ο Χάμπερ στο 36' με σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ. Η Αλκή ισοφάρισε προσωρινά με γκολ του Μάριου Χαραλάμπους στο 25', ενώ στο 73' είχε δοκάρι με τον Μουσταφά Κουέινορ.

Νέα Σαλαμίνα- ΑΠΟΕΛ: 1-0
(Σέρζιο 45')

Με πρωταγωνιστή τον Ούρκο Πάρντο που κατέβασε τα ρολά και τον Μάριο Σέρτζιο να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 45', το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με σκορ 0-1 της Νέας Σαλαμίνας στο Αμμόχωστος, και επανήλθε στις επιτυχίες.

Η εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων ήταν εκ νέου πολύ μέτρια, ωστόσο μέτρησε η ουσία που ήταν οι τρείς βαθμοί της νίκης. Βέβαια, χρειάστηκε να δείξει την κλάση του ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι ερυθρόλευκοι πίεσαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα