Όρθια η Μπάγερν

00:10 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1oς ΟΜΙΛΟΣ-3η αγωνιστική

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Σαν Πάολο»

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το ντέρμπι του 1ου ομίλου στο «Σαν Πάολο», μεταξύ της Νάπολι και της Μπάγερν Μονάχου με τους Ιταλούς να φθάνουν τους πέντε βαθμούς, ενώ οι Βαυαροί έμειναν στην 1η θέση με επτά βαθμούς. Η Μπάγερν «πάγωσε» το γήπεδο μόλις στο 2' όταν ο Μπόατενγκ με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε

τον Κρόος, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ντε Σάνκτις. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 10' όταν Σβαινστάϊγκερ και Ριμπερί συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Κρόος, ο οποίος πλάσαρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Νάπολι απείλησε στο 17' όταν ο Ινλέρ τροφοδότησε τον Χάμσικ που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Νόιερ έδιωξε σε κόρνερ. Η Μπάγερν απείλησε στο 24' όταν ο Κρόος πάσαρε στον Γκόμεζ, αλλά ο «Σούπερ-Μάριο» σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι Βαυαροί «φλέρταραν» με το δεύτερο γκολ στο 34' όταν ο Σβαινστάϊγκερ πάσαρε στον Μπόατενγκ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Σάνκτις όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Η Νάπολι ισοφάρισε στο 39' όταν ο Μάτζο σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπατστούμπερ προσπαθώντας να διώξει, σημείωσε αυτογκόλ άθελα του. Η Μπάγερν έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 50' όταν ο Γκόμεζ σούταρε από την μικρή περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Καναβάρο, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Ο Γκόμεζ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ντε Σάνκτις μπλόκαρε και το 1-1 παρέμεινε. Οι Βαυαροί «φλέρταραν» με το προβάδισμα στο 57' όταν ο Φαν Μπούιτεν σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Ντε Σάνκτις να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Γκόμεζ πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Νάπολι απάντησε στο 64' με τον Καβάνι να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 71' η Μπάγερν «φλέρταρε» με το 1-2 όταν ο Κρόος τροφοδότησε τον Μίλερ που σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να προηγηθούν στο 79' όταν ο Χάμσικ πάσαρε στον Καβάνι που πλάσαρε τον Νόιερ, αλλά ο Φαν Μπούιτεν απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζο, Γκάργκανο, Ινλέρ (89' Σαντάνα), Ζουνίνγκα, Χάμσικ (90' Μασκάρα), Καβάνι (81' Τζεμαϊλί), Λαβέτσι.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Φαν Μπούιτεν, Μπατστούμπερ, Λαμ, Τίμοστσουκ, Σβαινστάϊγκερ, Κρόος, Ριμπερί (90+1' Αλάμπα), Γκόμεζ (90+1' Λουίς Γκουστάβο), Μίλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα