Έκανε πάρτι η «βασίλισσα»

23:55 18/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΛΙΟΝ: 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, η Ρεάλ επικράτησε με 4-0 της Λιόν και πλέον έχει στο τσεπάκι της την 1η θέση του ομίλου. Οι «μερένχες» έπαιξαν κατά διαστήματα πανέμορφο ποδόσφαιρο και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Από τα πρώτα λεπτά η Ρεάλ πίεζε για το γκολ με τη

Λιόν να προσέχει πολύ στην άμυνά της και να κυνηγά τις κόντρες. Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα ήταν ένα σου του Ρονάλντο στο 7' το οποίο απομάκρυνε ο Γιορίς, ενώ 2 λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος δεν βρήκε τη μπάλα μέσα από την περιοχή. Από τη μεριά της η Λιόν απείλησε στο 10' με την κεφαλιά του Μπριάν, που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 12' ο Γιορίς παραλίγο να δεχτεί το γκολ μετά από γύρισμα του Λόβρεν.
Στο 19' ο Ρονάλντο έκανε τα δικά του μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Ωστόσο από αυτό το κόρνερ, η "βασίλισσα" πήρε κεφάλι στο σκορ. ο Οζίλ εκτέλεσε και αφού η άμυνα της Λιόν πιάστηκε στον ύπνο, ο Μπενζεμά με προβολή κάρφωσε την πρώην ομάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο με τον Μαρσέλο έκρυψαν τη μπάλα, αλλά το σουτ του τελευταίου έγλειψε το δοκάρι του Γιορίς, ενώ στο 26' το σουτ του Ρονάλντο βρήκε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Η Ρεάλ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 40' καθώς το μακρινό φάουλ του Οζίλ, δυσκόλεψε αρκετά τον Γιορίς, καθώς η μπάλα έσκασε στο χορτάρι, ενώ στο 42' ο Ρονάλντο από καλή θέση έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
Οι «μερένχες» καθάρισαν με το καλημέρα τ ματς στην επανάληψη, καθώς μόλις στο 47' έκαναν το 2-0. Η άμυνα της Λιόν ολιγώρησε, ο Μπενζεμά έδωσε στον Κεντίρα, ο οποίος από το μισό μέτρο έσπρωξε απλά τη μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Μουρίνιο αφήνιασαν στο 2ο μέρος και στο 55ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γιορίς, ο Οζίλ διαμόρφωσε το 3-0 μετά και από λάθος του Γάλλου γκολκίπερ. Η Ρεάλ παραλίγο να κάνει 4 τα γκολ της στο 60', καθώς ο Οζίλ πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Γιορίς φώναξε παρών.
Από εκεί και πέρα η Λιόν κατέρρευσε και δέχτηκε το τελικό 4-0 στο 81ο λεπτό από τον Σέρχιο Ράμος.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Κεντίρα (61' Κοεντράο), Οζίλ (66' Κακά), Αλόνσο, Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Μπενζεμά (72' Ιγκουαΐν).
ΛΙΟΝ: Γιορίς, Κονέ, Λόβρεν, Ρεβεγιέρ, Φοφανά, Σισοκό, Κάλστρομ, Γκουργκούφ (66' Έντερσον), Μπαστός, Μπριάν, Γκομίς (80' Νταμπό).

Keywords
Τυχαία Θέματα