«Λύτρωση» στο τέλος για Σίτι

00:10 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1oς ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Ετιχάντ Στάντιον»
Τις ελπίδες της για πρόκριση «αναπτέρωσε» η Μάντσεστερ Σίτι, αφού επικράτησε με 2-1 της Βιγιαρεάλ στο «Ετιχάντ Στάντιον» στο 90+3' φθάνοντας τους τέσσερις βαθμούς και σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο Champions League,

ενώ οι Ισπανοί έμειναν χωρίς βαθμό. Η Βιγιαρεάλ πήρε προβάδισμα στο 3' όταν ο Σοριάνο έκλεψε από τον Ντε Γιόνγκ και πάσαρε στον Ρόσι που σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Χαρτ να αποκρούει ασταθώς, όμως στην επαναφορά ο Κάνι με πλασέ έκανε το 0-1. Η Μάντσεστερ Σίτι απείλησε στο 13' με τον Νασρί να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 15' «άγγιξες» την ισοφάριση όταν ο Ντζέκο πάσαρε στον Νταβίντ Σίλβα αλλά ο Ισπανός πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 22' όταν ο Τζόνσον πάσαρε στον Κόλαροφ, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ. Η Βιγιαρεάλ «φλέρταρε» με το 0-2 στο 31' όταν ο Κάνι τροφοδότησε τον Ρόσι, όμως ο Ιταλός πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Σίτι απείλησε στο 36' με τον Τζέκο να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 43' ισοφάρισε όταν ο Κόλαροφ επιχείρησε την σέντρα-σουτ και ο Μαρτσένα σημείωσε αυτογκόλ άθελα του για το 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 50' όταν ο Νταβίντ Σίλβα τροφοδότησε τον Τζέκο, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 55' όταν ο Ρόσι σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Χαρτ να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 61' η Σίτι απάντησε με τον Τζέκο να αστοχεί σε εκτέλεση φάουλ. Η Βιγιαρεάλ «φλέρταρε» με το προβάδισμα στο 68' όταν ο Κάνι σέντραρε από τα δεξιά για τον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Σίτι απάντησε στο 75' όταν ο Αγκουέρο τροφοδότησε τον Τζέκο που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Λόπεθ, αλλά ο γκολκίπερ των Ισπανών έδιωξε σε κόρνερ. Η Σίτι πήρε την νίκη στο 90+3' όταν Μίλνερ και Ζαμπαλέτα συνδυάστηκαν και ο δεύτερος σέντραρε από τα αριστερά για τον Αγκουέρο, ο οποίος με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των «πολιτών».
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κόλαροφ, Τζόνσον (40' Μπάρι), Νασρί (80' Μίλνερ), Ντε Γιόνγκ (62' Αγκουέρο), Γιάγια Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Τζέκο.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ροντρίγκεθ, Μαρτσένα, Κατάλα, Ζαπάτα, Σοριάνο, Βαλέρο, Κάνι (82' Μάριο), Ντε Γκουζμάν (88' Γκουλόν), Πέρεζ (79' Μουμπάρακ), Ρόσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα