Αγωνιστική 4Χ4

Τέσσερα παιχνίδια έγιναν την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την έκπληξη να γίνεται στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος «έκλεψε» βαθμούς από την Χίο.

Μετά από 4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Χίος αναζητεί ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα, αφού οι τραυματισμοί και τα ταξίδια δεν την έχουν αφήσει σε … ησυχία. Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν καταλαβαίνει από ταλαιπωρία,

αφού μετά τα όσα τράβηξε σε Κωνσταντινούπολη και Αργοστόλι, πλέον μόνο ένα ταξίδι στο… φεγγάρι θα τον ταλαιπωρήσει. Οι δύο ομάδες έμεινα στο «χ» στη Νέα Σμύρνη, με τον Βαγγέλη Ρούπακα να προβληματίζεται ενώ από την άλλη, η ικανοποίηση είναι διάχυτη στο πρόσωπο του κόουτς των «πανθήρων» Δημήτρη Σελετόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Την «έκπληξη» ο Πανιώνιος με Χίο

Ρούπακας: «Έχουμε ξεμείνει από δυνάμεις»

Σελετόπουλος: «Όταν βρίσκουμε ρυθμό…»

Και όσο η Χίος αναζητεί… ταυτότητα, οι άλλοι τρεις μεγάλοι του πρωταθλήματος κάνουν… προπόνηση. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στο Αργοστόλι, με τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του, να στρέφονται πλέον στο δύσκολο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη. Ο Παναθηναϊκός, ενόψει Ευρώπης και του αγώνα με τον Πανιώνιο έδωσε ένα ακόμα χτύπημα στον ήδη, «λαβωμένο» Εθνικό, ενώ η Βουλιαγμένη συνέχισε ακάθεκτη απέναντι στην Πάτρα. Οι «μπέμπηδες» του Τεό Λοράντου έχουν τρεις ημέρες μπροστά τους για να δουλέψουν ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Σαν σε προπόνηση η Βουλιαγμένη

Άνετα 12-5 ο Ολυμπιακός, το Αργοστόλι

Τεστ ενόψει Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Βλάχος: «Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούμε»

Κουντουδιός: «Τους δικαιολογώ…»

Για να ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική απομένουν δύο ακόμα ματς, που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο. Αναλυτικά: Κολ. Πτολεμαϊδας, 16.30: ΠΑΟΚ – ΝΟ Καλαμακίου (Αδαμάσογλου, Αχλαδιώτης), Κολ. Π. Φαλήρου, 17.45: Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Χανίων (Σταυρόπουλος, Κουρτίδης).

Για να δείτε τη βαθμολογία και πρόγραμμα της Α1, πατήστε ΕΔΩ

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ: http://www.facebook.com/onsports

 

Keywords
Τυχαία Θέματα