Το σήκωσε ο NovaΣΠΟΡ FM!

12:36 3/6/2014 - Πηγή: Bam

Όχι πως συνιστά καμιά φοβερή είδηση αφού το ξέραμε πως είμαστε οι καλύτεροι, αλλά έτσι για την ιστορία, σας ενημερώνουμε πως ο NovaΣΠΟΡ FM κατέκτησε το Κύπελλο Τύπου νικώντας 3-1 το ΒΗΜΑ FM-ΝΕΑ!

Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά!

Με μυστικό όπλο τα ατέλειωτα ποτάμια μπύρας, ουσίας που δεν ανιχνεύεται ούτε από τελευταίας τεχνολογίας αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, ο NovaΣΠΟΡ FM έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Τύπου.

Τα… παιδιά (μέσος όρος ηλικίας τα

πενήντα έτη) του Νίκου Κατσαρού και του Γιώργου Χελάκηνίκησαν 3-1 το BHMA FM-ΝΕΑ και σήκωσαν την κούπα, σε ματς που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ατρομήτου.



Η ΕΜΥ είχε δίκιο όταν προειδοποιούσε για ακραία καιρικά φαινόμενα μέσα στο σαββατοκύριακο αλλά φαίνεται πως εννοούσε την ποδοσφαιρική καταιγίδα που απλώθηκε πάνω από το Περιστέρι…



Καθοδηγούμενη με μαεστρία από τον Σωτήρη Ταμπάκο, ο οποίος είχε το καθήκον να τροφοδοτεί τους παίκτες με νερά, η ομάδα του NovaΣΠΟΡ FM χτύπησε για πρώτη φορά μετά από τριάντα λεπτά παιχνιδιού με τον Φλαμιάτο (ένας από τους ελάχιστους που δεν έχουν περάσει τα… ήντα). Όταν στο 72’ ο Λόλος ισοφάρισε για τους… άλλους, οι δικοί μας δεν μάσησαν και απάντησαν με δύο ακόμη γκολ στα χασομέρια του αγώνα.



Ο Αντώνης Σαούλης ήταν εκείνος που έδωσε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 83’ ενώ η πραγματική αποθέωση του ποδοσφαίρου, της γοητείας, του στυλ και της… τρίτης ηλικίας (υπερβολές, δεν τον λες και Ζερβάκη) ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Σωτήρη Κωσταβάρα.


Ο ανυπέρβλητος ζεν πρεμιέ του σταθμού χρειάστηκε κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά (μόλις) προκειμένου να βγει ταχύτατα στην αντεπίθεση, εκεί όπου τον περίμενε έχοντας ανάψει ήδη τσιγάρο ο Φλαμιάτος, ώστε να του δώσει την μπάλα σε κενή εστία και να δει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ!

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, το οποίο εκτός από την κούπα στο σταθμό, χάρισε και ξεκαρδιστικές στιγμές στους ακροατές του που άκουσαν live μαθήματα σπικάζ από τον Σταύρο Χονδροθύμιο. Αποσπάσματα από τη μυθική περιγραφή του λογικά θα έχουμε τη Δευτέρα 22.00-00.00 στους Theplayboys(μία λέξη).

Με την ομάδα του NovaΣΠΟΡ FM αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, Λίγγρης, Σαούλης, Μοιρώτσος, Μανωλίδης, Ταγκαρέλης, Αβραμίδης, Ρόμπερτ Σωτηρακόπουλος, Κωσταβάρας, Φλαμιάτος, ενώ πέρασαν ως αλλαγή και οι Δανίκας, Πολίτης, Τσουτσέος. Δεν έπαιξαν καθόλου –και κατά συνέπεια ήταν μεταξύ των κορυφαίων- οι Πάντας, Καρύτσας, Ζιαμπάρας, Λυπημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα