΄Ενα ταξί ρε παιδιά... Ταξί, ταξί...

Πρόβλημα προέκυψε με το χρονοδιάγραμμα της ΤσακοΜεταβίβασης των μετοχών του ΙΒΒ… Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, μάλλον αναβάλουν το νομοσχέδιο του Γερουλάνου, το οποίο θα επέτρεπε σε αλλοδαπούς να εμπλακούν σε ΠΑΕ.

Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε. Βάζοντας όμως σε σωστή σειρά τα πράγματα, κατανοούμε την όποια καθυστέρηση μπορεί να προκύψει.

Όλα κι όλα, τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Μπορεί να έχω χλευάσει τον Λίγδα (αν και αυτός το προκάλεσε), αλλά εδώ δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη.

Οι πολιτικές

εξελίξεις προέχουν απ' τη μπάλα, κατά την κρίση μου. Ο κοινωνικός ιστός έχει πληγεί απ' το 2008 και μετά ανεπανόρθωτα και πλέον η μπάλα δεν μπορεί να καλύψει την καθημερινότητά του. Τα προβλήματα πολλά, βοήθεια απ τους πολιτικούς μας ΚΑΜΙΑ αφού ότι αποφάσεις παίρνουν τις παίρνουν για να εξασφαλίσουν τους πιστωτές μας και όχι εμάς από τους πιστωτές, με επικεφαλής την Μέρκελ να χτυπάει το ντέφι…

Με λίγα λόγια χωρίς δραστηριότητα ο Τσάκας αυτήν την εβδομάδα (και βάλε)…

Εκτός εάν…

Εκτός εάν βάλουμε τον Τσάκα σ' ένα ταξί (ο φραπές με το καλάμι για τη δάγκα, είναι προσφορά του Διαμαντή) και τον στείλουμε στα σκαλοπάτια της Καγκελαρίας στο Βερολίνο με πρόταση του Πρίγκιπα σε χαρτί για εξαγορά της Γερμανίας.

Πιστεύει κανείς ότι δε θα τελειώσει μια και καλή την κρίση της Ευρώπης ο Τσάκας;

Εδώ έκανε την ΠΑΝΑΘΑ να παίζει μπαλάρα και τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ να γουστάρουν που βλέπουν την ομάδα, στη γατούλα τη Μέρκελ θα κολλήσει ο ΤΣΑΚΑΣ ή στον τάπα τον Σαρκοζί;

Ταξί, ταξί...

fidelio verde

Keywords
Τυχαία Θέματα