Σε... αναζήτηση Άρης και Λαμία

Την πρώτη του νίκη στο Αλεξάνδρειο θέλει ο Άρης, τους πρώτους φετινούς βαθμούς αναζητά η Λαμία στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής.

Την πρώτη του νίκη στο Αλεξάνδρειο αναζητά την Τετάρτη (2/11, 19.00) απέναντι στη Λαμία ο Άρης, με τη Λαμία

να είναι σε χειρότερη θέση, ψάχνοντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η συμμετοχή του Ιβάιλο Μπαρούτοφ θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, καθώς ο Βούλγαρος δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του.
«Η Λαμία είναι ομάδα η οποία συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και έχει πετύχει ήδη μια σημαντική πρόκριση, αλλά έχει δύο ήττες εντός συνόρων κι αυτό την καθιστά επικίνδυνη», είπε ο Γιώργος Περσιανλής, που πάντως δεν ανησυχεί πως τα… μυαλά των παικτών του έχουν πάρει αέρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Δεν υπάρχει περίπτωση! Κανείς δεν έχει καβαλήσει το καλάμι κι όλοι έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος με την ίδια συγκέντρωση».
Η Λαμία θα μπει στο Αλεξάνδρειο μετά τις δύο εντός έδρας ήττες από Παμβοχαϊκό και Ηρακλή.

«Έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και χρειάζεται να αποκτήσουμε σταθερότητα. Αν έχουμε καθαρό μυαλό στο Αλεξάνδρειο πιστεύω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε ο Ντίνος Ανάγνου, με τον Ζλόταν Κόβακς να συμπληρώνει: «Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για να συμβεί αυτό πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε κόντρα στην Μακάμπι».


Keywords
Τυχαία Θέματα