Γκούντγιονσεν: Θέλω να επιστρέψω φέτος!

17:30 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στον Λάμπρο Λέτσιο

Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται πρώτα εκτός γηπέδων και εν συνεχεία μέσα στις τέσσερις γραμμές του. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είναι ένας από αυτούς και την δύσκολη αυτή στιγμή που περνάει, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δείχνει την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ακόμα και αν οι γιατροί της ΑΕΚ, τους οποίους εμπιστεύεται... τυφλά, πιστεύουν ότι δύσκολα θα προλάβει την φετινή σεζόν,

εκείνος με αποκλειστικές δηλώσεις του στο aek365.gr, ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει ότι του πει το ιατρικό επιτελείο, αλλά έχει τη δίψα να κάνει το μικρό... θαύμα και να προλάβει κάποιους αγώνες και της φετινής περιόδου.

Το aek365.gr συνάντησε τον Ισλανδό σουπερ σταρ στο γήπεδο των Μελισσίων, εκεί όπου το τμήμα Παίδων της ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό για το Θουκυδίδειο τουρνουά. Δίπλα στην γυναίκα του και τα υπόλοιπα μέρη της οικογένειας, παρακολούθησε την Ένωση στο ντέρμπι, ενώ σε δύο φάσεις όπου ο γιος του έφτασε κοντά στο γκολ, «πετάχτηκε» (από την μέση και πάνω) από την καρέκλα του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Τον πλησιάσαμε. Εμφανώς ευδιάθετος και δείχνοντας ξεπεράσει το «σοκ» του τραυματισμού του, ο 33χρονος επιθετικός περίμενε τον Σβέιν για να αναχωρήσουν όλοι μαζί για το σπίτι τους.

-Πως είσαι Έιντουρ;

«Είμαι καλά. Ψυχολογικά είμαι καλά. Το έχω ξεπεράσει όλο αυτό που έγινε. Επόμενος στόχος μου είναι να περπατήσω. Θέλω να πιστεύω πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα περπατήσω. Εκεί επικεντρώνομαι τώρα. Χρειάζομαι ωστόσο, ξεκούραση».

-Έχουν ακουστεί πολλά από την ημέρα που τραυματίστηκες. Ότι θα σταματήσεις το ποδόσφαιρο, ότι θες να φύγεις, ότι είσαι απογοητευμένος...

«Όχι, όχι. Με τίποτα. Δεν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο για έναν τραυματισμό. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Να επιστρέψω στα γήπεδα και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

-Τι λένε οι γιατροί; Πότε πιστεύουν θα γυρίσεις. Πάμε για Απρίλιο;

«Εγώ θέλω και θα δουλέψω αυτόν τον καιρό, ώστε να γυρίσω φέτος (σ.σ. την εφετινή σεζόν) και να παίξω ποδόσφαιρο».

-Υπάρχει η πιθανότητα η ΑΕΚ να παίξει στα πλέι-οφ και να προλάβεις να αγωνιστείς...

«Ναι το ξέρω για τα πλέι-οφ και ελπίζω να γυρίσω δυνατός, να παίξω αυτή τη σεζόν ξανά ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

-Το σχόλιό σου για την ΑΕΚ φέτος μετά από περίπου τέσσερις μήνες που ανήκεις στην Ένωση;

«Εντάξει. Έχουμε ξεκινήσει καλά και δείξαμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό πως θα πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια. Είχαμε πάθος, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο».

Κάπου εκεί, ο Έιντουρ δέχθηκε... την επίθεση των φίλων της ΑΕΚ οι οποίοι ήθελαν ένα αυτόγραφό, μία φωτογραφία, έστω μία χειραψία με τον «ICE MAN». Χαρούμενος που ακόμα μία φορά δέχθηκε την αγάπη του κόσμου, ο Γκούντγιονσεν δεν «χάλασε το χατίρι» σε κανέναν! Έτσι, αφού τον συνοδέψαμε ως την έξοδο προσπαθήσαμε να του κάνουμε ακόμα μία ερώτηση για τον γιο του, Σβέιν, ο οποίος αγωνίζεται στην Ομάδα Παίδων της Ένωσης...

Keywords
Τυχαία Θέματα