Μιλούσαν όλη νύχτα για την ΑΕΚ, αλλά δεν παίρνουν πρωτοβουλία!

13:52 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ μετράει... μέρες πριν αντιμετωπίσει το φάσμα της ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας, αν δεν πληρωθεί έστω η δόση του άρθρου 44, οι άνθρωποι που στήριξαν μέχρι τέλους τις δύο τελευταίες διοικήσεις που έφτασαν την ομάδα σε αυτό το τραγικό σημείο, ο Νίκος Νοτιάς και ο Πέτρος Παππάς εξακολουθούν να μένουν «ανενεργοί», μη δείχνοντας διάθεση να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την σωτηρία της ομάδας...
Μάλιστα, δεν στάθηκε ικανή να τους «κινητοποιήσει» ούτε η συνάντησή τους έπειτα από πάρα πολύ καιρό, στην οποία

παρευρέθησαν ακόμη δύο σημαντικοί πρώην παράγοντες της ΑΕΚ, ο Πόλυς Χατζηιωάννου και ο Νάσος Θανόπουλος. Τα τέσσερα κορυφαία μέλη της πρώην «ομάδας Νικολαΐδη» συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε δύο διαφορετικά πάρτι(!) που έγιναν στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2012. Αρχικά βρέθηκαν στην εκδήλωση που έκανε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός Morgan Stanley (ο οποίος είχε δώσει και το ομολογιακό δάνειο στην ΑΕΚ).
Παρά το γεγονός ότι στο πάρτι ήταν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, γρήγορα οι τέσσερις άνδρες σχημάτισαν «πηγαδάκι», στο οποίο προστέθηκε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Χάρης Κοσμάτος. Η... σύνθεση της παρέας ήταν τέτοια που απόλυτα εύλογα η συζήτηση μονοπωλήθηκε από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ωστόσο, παρά την πολύωρη συζήτηση για όσα γίνονται στον σύλλογο, οι πέντε άνδρες -και κυρίως οι Παππάς, Νοτιάς που έχουν την ηθική υποχρέωση- δεν έδειξαν κάποια διάθεση να αναλάβουν... δράση.
Λίγες ώρες αργότερα, οι Νοτιάς και Κοσμάτος αποχώρησαν από το πάρτι της Morgan Stanley για να δώσουν το «παρών» και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία Clarksons. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιο μετά τους ακολούθησαν οι Παππάς, Χατζηιωάννου και η κουβέντα για την ΑΕΚ συνεχίστηκε σε... άλλο έδαφος.
Ο Χάρης Κοσμάτος μίλησε στο aek365 για την συνάντηση των τεσσάρων πρώην μελών της μετοχικής σύνθεσης του 2004. «Είναι αλήθεια ότι έγινε αυτή η συνάντηση. Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Έγινε στο πλαίσιο της πρόσκλησης που δεχθήκαμε όλοι από την Morgan Stanley. Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκε πολύ το ζήτημα της ΑΕΚ. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στην ΑΕΚ, όλοι τους παρακολουθούν τις εξελίξεις, όμως είναι τέτοιες οι συνθήκες και οι οικονομικές συγκυρίες που δεν τους επιτρέπουν να δραστηριοποιηθούν στον βαθμό που το έκαναν στο παρελθόν», μας τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.
Όταν τον ρωτήσαμε αν στο τέλος αυτής της συνάντησης προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, όσον αφορά την στάση που θα κρατήσουν οι τέσσερις οικονομικοί παράγοντες απέναντι στο πρόβλημα της ΑΕΚ, μας απάντησε ότι: «Σας είπα πως διαπίστωσα την αγωνία τους, ξέρω ότι αγαπούν την ΑΕΚ, αλλά δεν διαπίστωσα να προέκυψε από αυτή τη συνάντηση κάτι συγκεκριμένο, μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία για την ομάδα».
Πάντως, μπορεί να αποτελεί είδηση για την καθημερινότητα της ΑΕΚ η συνάντηση μετά από πολύ καιρό των Παππά, Νοτιά, Χατζηιωάννου και Νάσου Θανόπουλου, ωστόσο στην κατάσταση που βρίσκεται
Keywords
Τυχαία Θέματα