«Ανοικτή η πόρτα μου για Νταλγκλίς»

13:33 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα σχέδια του για την Λίβερπουλ της νέας σεζόν καταστρώνει ο Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος αναφέρθηκε στον Κένι Νταλγκλίς υπογραμμίζοντας πως η πόρτα του θα είναι πάντα ανοικτή για τον προκάτοχο του στον πάγκο της ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο νυν προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε για τον πρώην: "Έχω απόλυτο σεβασμό για τον Κένι Νταλγκλίς και η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή για αυτόν. Είναι το σπίτι του εδώ και όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας είναι η καρδιά και η ψυχή αυτού του συλλόγου. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία

της ομάδας. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κόσμος σε κρίνει ως προπονητή, όπου και εκεί ήταν επιτυχημένος. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω και εγώ".
Στην συνέχεια ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για τους οπαδούς της Λίβερπουλ λέγοντας: "Υπάρχουν τρία είδη φιλάθλων. Αυτοί που ό,τι και να γίνει, όποιος και να είναι ο προπονητής, αγαπούν τον σύλλογο και θα αγαπήσουν όποιον κάθεται στον πάγκο, γιατί η Λίβερπουλ είναι η ζωή τους και το πάθος τους. Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή όπου ο κόσμος θα δεχθεί τον προπονητή, αλλά για να κερδίσεις τον πραγματικό σεβασμό θα πρέπει να είσαι επιτυχημένος. Αυτό μου φαίνεται μια χαρά. Υπάρχει και τρίτο είδος, αυτοί που ό,τι και να γίνει δεν μπορείς να τους αλλάξεις. Ακόμα και αν νικάς 4-0 θέλουν 5, αν πάρεις το πρωτάθλημα θα θέλουν να έχεις πάρει και τα άλλα Κύπελλα. Ποτέ δεν πρόκειται να με απασχολήσει αυτή η μερίδα του κόσμου, γιατί δεν αλλάζουν ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα