Με το καλημέρα για να μην ξεχνιόμαστε!

23:26 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 1η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Έντεκα μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να γίνει το πρώτο... ανθρώπινο λάθος υπέρ του Ολυμπιακού στο νέο Πρωτάθλημα, γεγονός που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών.

"Θύμα" η Βέροια που σκόραρε με τον Ιωάννου αλλά ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι θεωρώντας πως ο Σιόβας που κάλυπτε τον επιθετικό των γηπεδούχων δεν συμμετείχε στον αγώνα. Μόλις δώδεκα λεπτά μετά η Βέροια ζήτησε και πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαραγκάν από τον Τοροσίδη αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Ο αγώνας επίσης σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο αναλώθηκαν στο να βρίζουν την μητέρα του Νίκου Γεωργέα ο οποίος φυσικά και δεν έδωσε (ή είχε δώσει στο παρελθόν) κανένα δικαίωμα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι καλύτερος ξεκίνησε (φυσικά) το Πρωτάθλημα με νίκη επικρατώντας 2-1 της εξαιρετικής Βέροιας. Οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 20' με τακουνάκι του Τζιμπούρ αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30' όταν μετά από τραγικό λάθος του Κάρολ ο Ιωάννου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στην εστία. Στο λάθος του γκολκίπερ του Ολυμπιακού όμως "απάντησε" ο Δασκαλάκης που στο 42' με αστεία έξοδο άφησε την μπάλα για τον Μοντέστο που έκανε το 1-2. Αμφότερες οι ομάδες είχαν δοκάρια, δύο για τον Ολυμπιακό με Μοντεστο και Ιμπαγκάσα στο 11' και το 60' αντίστοιχα και έναν για τη Βέροια με τον Ολαϊτάν στο 58'. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι στο 63' για μαρκάρισμα πάνω στον Σιόβα ενώ οι γηπεδούχοι μετά το 70' κυριάρχησαν και για ένα δεκάλεπτο πίεσαν ασφυκτικά δημιουργώντας φάσεις που όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν.

ΒΕΡΟΙΑ (Μάκης Χάβος): Δασκαλάκης, Γεωργιάδης (46'Καλτσάς), Σνάουτσνερ, Καλί (48'Τζημογιάννης), Τόμας, Καλογέρης, Ζε Βίτορ, Γεωργέας, Ολαϊτάν (77'Μορένο Πέρες), Μπαρκάν, Ιωάννου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Σιόβας, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μοντέστο (87'Γκρέκο), Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (73'Φουστέρ), Μασάδο, Τζιμπούρ (82'Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα