Απογοητευμένος ο Ουζουνίδης

22:42 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά πολύ περισσότερο από την εμφάνιση. Μπορεί να φαινόταν στο γήπεδο ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα αλλά η πραγματικότητα ήταν αυτό γινόταν από 2-3 παίκτες . Οι υπόλοιποι θεωρώ ότι δεν εμφανιστήκαν καθόλου στο γήπεδο και αυτό με προβληματίζει περισσότερο. Η απόδοση μας ήταν απογοητευτική, Είναι κάτι που πρέπει αμέσως να το βελτιώσουμε. Κυρίως είναι θέμα νοοτροπίας και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι από τι φαίνεται. Κάποιοι παίκτες μου απλά γράφτηκαν στο

φύλλο αγώνος».
«Ήταν φυσιολογικό ο αντίπαλος να κάνει καθυστερήσεις όμως εμείς ήμασταν πιο αργοί στο παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια αλλά ούτε αυτό το κάναμε όπως θα πρέπει και παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό του αντιπάλου. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά στο μυαλό και στον τρόπο που θα διαχειρίζονται στα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια».
«Θα μπορούσαμε να πάρουμε εμείς το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά σουτ χάσαμε μια καλή ευκαιρία από τον Μαρσελίνιο και η λογική έλεγε ότι έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν ο αντίπαλος μας ήταν πιο έτοιμος σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα χάναμε το ματς. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα για να θεωρούμαστε φαβορί σε ένα παιχνίδι. Οι φάσεις προήλθαν από την αδυναμία του αντιπάλου και όχι από την δική μας ικανότητα στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα