Παντελίδης: Πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ

22:17 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης:

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στον ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την κόπωση του αντιπάλου, σταθήκαμε καλά, είχαμε μια ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να κάνουμε το ίδιο, θελήσαμε να έχουμε κατοχή μπάλας, αλλά δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε ένα τέρμα από έναν παίκτη υψηλού επιπέδου.

Ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε, δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.
Δεν είμαι από αυτούς που λέω πως είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και όχι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα, με έναν ΠΑΟΚ πολύ κουρασμένο. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα όσο θα έπρεπε».

Για τον στόχο του Πανθρακικού και το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Η παραμονή. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 60%, πολλά παιδιά ήρθαν αργά στη προετοιμασία, ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος. Ο ΠΑΟΚ μας έβαλε δουλεμένο γκολ και αυτό λέει πολλά».

Για το πώς περιμένει τη φετινή σεζόν: «Περιμένω μια χρονιά μεταβατική, θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο ή και χειρότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα