«Ταφόπλακα» στο ΟΑΚΑ για Παναιτωλικό

20:56 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 30η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Κύκνειο άσμα στη Σούπερ Λίγκα για τον Παναιτωλικό που έχασε με 4-0 από τον Παναθηναϊκό και υποβιβάστηκε. Η ομάδα του Αγρινίου έκανε φιλότιμη και έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Football League

με τη μεγάλη κατηγορία να χάνει μια ομάδα με υγεία και κόσμο.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς όταν στο 18ο λεπτό ο Κουίνσι μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Περίπου δέκα λεπτά μετά (29') ο Ζέκα δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 35' ο Κουίνσι έκανε πολύ ωραία ενέργεια και έκοψε για τον Βύντρα του οποίου το σουτ ήταν απογοητευτικό. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Τοτσέ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο.

Πρώτη φάση στην επανάληψη αυτή στο 49' όταν ο Κουίνσι έκανε το σουτ και ο Τσενάμο απέκρουσε. Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων «αναχαίτισε» με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ρούντολφ. Ο Παναιτωλικός σκόραρε στο 51' με τον Ετζενγκέλε αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει λανθασμένα οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Μάλιστα στη αρχή της φάσης υπήρχε και χέρι του Βύντρα. Στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟ συνδυάστηκαν σωστά με τον Τοστέ να γράφει το 2-0 και να «σκοτώνει» τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου απείλησε στο 69' με Ντολεζάι και Καμαρά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δέκα λεπτά μετά ο Καμαρά έκανε ωραία ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει και τον Κοστόλη που έδιωξε εκπληκτικά. Αφού δεν σκόραρε ο Παναιτωλικός το έκανε ο ΠΑΟ και στο 82' πέτυχε το 3-0 με τον Τοτσέ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε τρία λεπτά μετά ο Χριστοδουλόπουλος.

ΠΑΟ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης (85'Ταμπάκης), Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο, Τοτσέ, Κουίνσι, Ζέκα, Βύντρα, Καραγκούνης (67'Νίνης), Σπυρόπουλος, Ρούντολφ (67'Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Τσενάμο, Κούσας, Ρότσα (46'Καραμαλίκης), Μπουμάλ, Πασάς (37'Θεοδωρίδης), Παλαιολόγος, Φερνάντες, Ετζενγκέλε, Ντολέζαϊ, Άντι (73'Μπελεβώνης), Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα