Κολιάδης στο aek365: Ενωμένοι για το ντέρμπι!

20:05 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης βρέθηκε σήμερα κανονικά στα Σπάτα και ανακοίνωσε σε παίκτες και τεχνικό τιμ πως παραμένει στο πόστο του, ανακαλώντας τη χθεσινή του απόφαση να παραιτηθεί. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε στο aek365 για τα όσα έγιναν χθες, τους λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί αλλά και τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά,

χθες ήταν έντονα φορτισμένος ψυχολογικά, καθώς θεώρησε πως υπήρξαν υπερβολικές αντιδράσεις, από όλες τις πλευρές, που μόνο καλό δεν κάνουν στον σύλλογο. Ωστόσο, μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί του ο προπονητής, το τεχνικό τιμ, σχεδόν όλοι οι παίκτες και η διοίκηση, κατάλαβε πως τώρα η ΑΕΚ τους χρειάζεται όλους και δεν πρέπει κανείς να εγκαταλείψει το «καράβι». Παράλληλα, υπογράμμισε πως ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλοι προχωράνε ενωμένοι, με στόχο τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τη σωτηρία της ομάδας.

«Στενοχωρήθηκα πολύ χθες από αντιδράσεις κάποιων που τις θεώρησα υπερβολικές, από όλες τις πλευρές. Είμαστε όλοι ενωμένοι όμως, ήταν μια στιγμή έντασης, στενοχωρήθηκα από την όλη κατάσταση γιατί ήταν μετά από 6 επιτυχή αποτελέσματα και με το που ήρθε ένα κακό επικράτησε κάτι που δεν αρμόζει ούτε στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά ούτε και στην ΑΕΚ. Είναι θετικό ότι μπορούμε να μιλάμε και να συζητάμε, από την άλλη όμως πρέπει να καταλάβουμε όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που βρίσκεται η ομάδα, ποια είναι η θέση μας, τι καλούμαστε να κάνουμε και να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αν κάποιοι δεν κάνουν ή δεν μπορούνε θα φανεί στο τέλος της χρονιάς, όπου η ομάδα θα έχει σωθεί και οι υπεύθυνοι θα τα αξιολογήσουν», μας είπε αρχικά για να συνεχίσει, αναφερόμενος στους λόγους που τον έκαναν να ανακαλέσει την παραίτησή του και να παραμείνει στο πόστο του:
«Τα παιδιά μου έδειξαν πως η σχέση που έχουμε μεταξύ μας είναι ειλικρινής και αυτοί με τους οποίους συμφωνώ, αλλά και εκείνοι που έχω διαφωνήσει κατά καιρούς σε κάποια θέματα. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και θέλω να είμαι κοντά τους στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν. Ήταν μια απόφαση που πήρα πάνω στην ένταση της στιγμής. Επικοινώνησε μαζί μου ο προπονητής, σχεδόν όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση και κατάλαβα πως πρέπει να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι και να προχωρήσουμε μαζί. Σαν μια οικογένεια. Σκέφτηκα αρκετά και θεώρησα πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει κανείς να εγκαταλείψει το καράβι. Λυπάμαι και στεναχωριέμαι κυρίως για τον κόσμο μας, που είναι λογικό να απογοητεύεται με όλα αυτά που ακούει, βλέπει και διαβάζει. Είναι λογικό και τους καταλαβαίνω, γιατί τέτοια πράγματα δεν αρμόζουν σε μια ομάδα με το μέγεθος της ΑΕΚ. Θέλω να ξέρουν πως την Κυριακή πηγαίνουμε σαν μια γροθιά να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος, μετά και από το πώς είδα τα παιδιά στη σημερινή προπόνηση, πως θα τα δώσουν όλα για να έρθει η νίκη και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Τα αφήνουμε όλα πίσω και προχωράμε ενωμένοι και αυτό θα φανεί και την Κυριακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα