Καββαθά: Να επιστρέψουμε στους τίτλους

02:16 21/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Άννα Καββαθά μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» και εξέφρασε την αισιοδοξία της ενόψει της νέας σεζόν. «Εύχομαι υγεία σε όλες τις συμπαίκτριες μου. Να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, αυτό έχει θετικά και αρνητικά. Ξεκινάμε από την αρχή για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και πιστεύω πως έχουμε πολύ καλό υλικό. Πλέον, από την μεριά μας χρειάζεται μόνο πολύ δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μας. Περιμένουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και να πανηγυρίσουμε μαζί την επίτευξη των στόχων μας». «Η ομάδα έχει φτιαχτεί πολύ καλά αγωνιστικά.

Αποκτήσαμε αθλήτριες έμπειρες που θα μας βοηθήσουν άμεσα αλλά και νεαρές με ταλέντο που πιστεύουμε πολύ. Θέλω να ευχηθώ σε όλες καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ" όλα. Να έχουμε μια καλή σεζόν από κάθε άποψη και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να επιστρέψουμε στους τίτλους και μακάρι από εδώ και πέρα η ΑΕΚ να έχει μόνο ανοδική πορεία. Σε μεγάλο ποσοστό τα πράγματα έχουν κυλήσει όπως τα είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Θεωρώ πως η πορεία της ΑΕΚ θα φέρει κι άλλους ανθρώπους στο πλευρό μας που θα θελήσουν να μας στηρίξουν. Να ευχηθώ και πάλι καλή χρονιά σε όλους και περιμένουμε και φέτος την στήριξη του κόσμου μας. Η παρουσία του είναι πάντα πολύ σημαντική και είμαι σίγουρη πως και φέτος θα έχουμε μια δυνατή έδρα».
Ενώ, από την πλευρά της η Φένια Παπαγεωργίου είπε: «Η ομάδα έχει φτιαχτεί πολύ καλά αγωνιστικά. Αποκτήσαμε αθλήτριες έμπειρες που θα μας βοηθήσουν άμεσα αλλά και νεαρές με ταλέντο που πιστεύουμε πολύ. Θέλω να ευχηθώ σε όλες καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ" όλα. Να έχουμε μια καλή σεζόν από κάθε άποψη και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να επιστρέψουμε στους τίτλους και μακάρι από εδώ και πέρα η ΑΕΚ να έχει μόνο ανοδική πορεία. Σε μεγάλο ποσοστό τα πράγματα έχουν κυλήσει όπως τα είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Θεωρώ πως η πορεία της ΑΕΚ θα φέρει κι άλλους ανθρώπους στο πλευρό μας που θα θελήσουν να μας στηρίξουν. Να ευχηθώ και πάλι καλή χρονιά σε όλους και περιμένουμε και φέτος την στήριξη του κόσμου μας. Η παρουσία του είναι πάντα πολύ σημαντική και είμαι σίγουρη πως και φέτος θα έχουμε μια δυνατή έδρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα